Libnet.ro
UNICEF

17:00

in 30 septembrie incepe cea de-a doua editie Majura Duo Festival

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
in 30 septembrie incepe cea de-a doua editie Majura Duo Festival

In perioada 30 septembrie 4 octombrie, publicul este invitat la cea de-a doua editie MAJURA DUO FESTIVAL, un proiect unic in lume, care aduce in prim plan zona de duo pianistic la patru maini, la doua piane si duo voce-pian. 11 ansambluri de duo formate din artisti renumiti in domeniul muzicii clasice si jazz . continuă pe Ceaşca de Cultură

A doua editie a Majura Duo Festival incepe pe 30 septembrie

In perioada 30 septembrie 4 octombrie, publicul este invitat la cea de-a doua editie MAJURA DUO FESTIVAL, un proiect unic in lume, care aduce in prim plan zona de duo pianistic la patru maini, la doua piane si duo voce-pian.

Horoscop rune 24-30 septembrie. O zodie va avea cea mai buna saptamana din luna

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la emisiunea Adevaruri Ascunse horoscopul runelor pentru saptamana 24-30 septembrie. Una dintre zodii va avea o saptamana plina de belsug.

HOROSCOP BANI 24-30 septembrie 2018. Berbecii au o perioada extraordinara din punct de vedere financiar, Gemenii sunt gata pentru planuri mari

Ultima saptamana a lunii septembrie are doua mari evenimente: o Luna plina teribil de provocatoare, imprevizibila si curajoasa in Berbec marti 25 septembrie, precum si iesirea lui Pluto din retrograd duminica.

HOROSCOP SAPTAMANA 24-30 SEPTEMBRIE. Luna e teribil de provocatoare, Pluto iese din retrograd

Iata horoscopul saptamanal 24-30 septembrie 2018, ultima saptamana a lunii septembrie 2018 cand a si trecut??) si prima din zodia Balantei. Este saptamana in care avem doua mari evenimente: o Luna plina teribi.

Zilele recoltei, organizate in perioada 29-30 septembrie. Irina Loghin incinge atmosfera in Piata Agroalimentara

Timp de doua zile, Slobozia este in sarbatoare. in perioada 29-30 septembrie, la Zilele Recoltei 2018, roadele pamantului vor fi etalate pe tarabe de catre cei mai gospodari producatori locali, alaturi de mustarii si preparate la gratar. indragita interpret de muzica populara, Irina Loghin si ansambluri folclorice renumite vor intretine atmosfera de bucurie in Piata Agroalimentara.

Europa a castigat Razboiul Lumilor in tenis. A doua editie a Rod Laver Cup s-a terminat azi noapte la Chicago

A doua editie a Rod Laver Cup s-a incheiat azi noapte la Chicago cu victoria echipei Europei, care i-a avut printre componenti pe Roger Federer si Novak Djokovici.

HOROSCOP pentru toata saptamana 25-30 septembrie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Gemenii au succes in afaceri. Balantele vor pierde pe mana partenerului de viata

Camelia Patrascanu a prezentat horoscopul pentru saptamana 24-30 septembrie. Berbec - sunt sub impactul lunii pline inca de la inceputul saptamanii. Sunt insiprati sa vorbeasca si sa rezolve.

HOROSCOP. Mantra saptamana 25-30 septembrie 2018. Berbecii se simt bine in propria piele, Gemenii se vindeca

Mantra saptamanii. Iata mantra saptamanii 24-30 septembrie 2018 pentru fiecare zodie. Mantra acestei saptamani este oferita fiecarei zodii din impresionanta colectie de mantre ale celebrei Louise Hay, regina.

HOROSCOP DRAGOSTE 24-30 septembrie 2018. Taurii sunt pregatiti sa iubeasca intens, Gemenii au parte de o schimbare dramatica

Iata horoscopul dragoste pentru saptamana 24-30 septembrie 2018, prima saptamana in care Soarele ne influenteaza din zodia Balantei si ultima a lunii septembrie. In aceasta saptamana, evenimentele astrale.

HOROSCOP. Trendul astral al intregii saptamani 24-30 septembrie. Zodiile vor avea parte de intelegere si empatie

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat trendul astral pentru saptamana 24-30 septembrie. Soarele a intrat in Balanta, unde 30 de zile suntem sub influenta acestei zodii foarte armonice. Avem mai mult tact.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )