Libnet.ro
UNICEF

09:45

Recomandari de la Sibiu Jazz Festival

Adevărul Adevărul,
Recomandari de la Sibiu Jazz Festival

Cel mai longeviv festival de jazz din Romania isi asteapta spectatorii la Sibiu, in perioada 17-20 mai. Festivalul de jazz din lume etaleaza o traditie si o continuitate comparabile cu cele ale reuniunii muzicale din fiecare primavara de la Sibiu. continuă pe Adevărul

Gala Premiilor UNITER 2018: Victor Rebengiuc-cel mai bun actor n rol principal; Mariana Mihut- mai buna actrita n rol principal; Yuri Kordonsky - cel mai bun regizor

Victor Rebengiuc a primit, luni seara, trofeul pentru cel mai bun actor in rol principal pentru rolul rolul Berenger intaiul din spectacolul Regele moare, de Eugene Ionesco, regia Andrei si Andreea Grosu la Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti la cea de-a 26-a editie a Galei Premiilor Uniunii Teatrale din Romania.

Cel mai bun remediu pentru ficat

Menta este folosita cel mai des in prepararea limonadei si diferitelor cocktailuri, insa ea este utilizata atat in gastronomie cat si in medicina naturala. Este cunoscuta pentru proprietatile antiseptice, antispasmodice si sedative pe care le detine, fiind folosita pentru combaterea mai multor afectiuni minore.

Cel mai mare exercitiu NATO n Romania din 2018 are loc n aceasta saptamna n Marea Neagra: 21 de nave militare 10 aeronave de lupta si un submarin participa la Sea Shield 18

Nu mai putin de 21 de nave militare, 10 aeronave de lupta si un submarin participa in aceasta saptamana la SEA SHIELD 18, cel mai mare exercitiu NATO organizat pe flancul sudic si estic al Aliantei Nord Atlantice in 2018. Peste 2. 300 de militari americani, britanici, bulgari, greci, romani, spanioli si turci vor pune in aplicare proceduri standard NATO de lupta impotriva amenintarilor asimetrice, aeriene, submarine si maritime, conform unui scenariu bazat pe o situatie geopolitica fictiva, anunta Fortele Navale Romane, organizatorul exercitiului.

Cel mai batran paianjen a murit intepat de o viespe, ca uneori asa e viata

Cel mai batran paianjen din lume, cunoscut de cercetatori drept Numarul 16, a murit la varsta de 43 de ani, dupa ce a fost intepat de o viespe. Numarul 16 parea un paianjen cartita normal la aspect si la comportament, dar totusi era special era cel mai batran din lume. Insecta facea parte din [].

China a inaugurat CEL MAI LUNG pod maritim din lume: Cum arata si cat a costat PODUL de 55 kilometri! (VIDEO, FOTO)

China a inaugurat, la inceputul lunii mai, cel mai lung pod maritim din lume: 55 de kilometri lungime si costuri totale 20 de miliarde de dolari, scrie CNN. Planificat acum 15 ani, in 2003, uriasa constructie a.

Acestea sunt femeile cu care barbatii isi insala cel mai des nevestele

Site-ul de aventuri extraconjugale IllicitEncounters. com a realizat un sondaj online pentru a afla cu ce tip de femeie barbatii isi insala cel mai des sotiile. Pe primul loc s-au situat bonele copiilor 25% dintr.

Curs valutar. Euro, la cel mai mic nivel din ultimele trei luni

Curs valutar. Banca Nationala a Romaniei a anuntat, miercuri, un curs de referinta de 4,6454 lei/euro, in scadere cu 0,09% fata de nivelul atins marti, acesta fiind cel mai mic nivel din februarie pana.

Acesta e cel mai mare PESTE prins vreodata in Romania: Cantarea aproape 900 de kilograme! (FOTO)

Cel mai mare peste prins vreodata in Romania a fost capturat in anul 1890, pe bratul Sfantul Gheorghe, acesta fiind un morun de 882 de kg. Din greutatea acestuia, aproximativ 600 de kilograme erau carne, in.

Varujan Vosganian: Principalul nostru adversar n Parlament este renta politica pe care o aduce atitudinea de a arata ca bancile jefuiesc poporul. Populismul este cel mai mare adversar al legii plafonarii dobnzilor

Va pot spune ca aceasta lege are un risc major: in general, sa ataci bancile e o renta politica. in Romania e fost inoculata o anumita ostilitate fata de sistemul bancar care e foarte rodnica din punct de vedere politic. Principalul nostru adversar in Parlament este renta politica pe care o aduce atitudinea de a arata ca bancile jefuiesc poporul. Trebuie sa avem luciditatea sa evitam asta, pentru ca romanii ne-au ales sa-i conducem, nu sa-i urmam. Populismul este cel mai mare adversar al acestui act normativ, a spus marti deputatul ALDE Varujan Vosganian, la o dezbatere privind proiectul de lege al senatorului Zamfir privind plafonarea dobanzilor.

Ce este Silicon Forest, cel mai nou hub de tehnologie din Cluj

Silicon Forest, cel mai nou hub de tehnologie din Cluj-Napoca, va fi lansat in luna iunie a acestui an, in zona centrala a orasului. Proiectul se adreseaza industriei ITC, precum si companiilor, respectiv freelancerilor din alte domenii de business.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2527 seconds )