Libnet.ro
UNICEF

09:00

Trio de senzatie al jazzului hispanic, in martie, la Bucuresti

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Trio de senzatie al jazzului hispanic, in martie, la Bucuresti

Una dintre cele mai puternice trupe ale scenei avangardiste spaniole, Mezquida-Aurignac-Prats aduce in luna martie, la ARCUB, un concert indraznet si intens care imbina free jazz cu muzica populara contemporana si de improvizatie. Joi, 21 martie, de la ora 20:00, MAP sustine la ARCUB cel de-al cincilea concert al anului din stagiunea de jazz Artist . continuă pe Ceaşca de Cultură

Dumitru Costin (BNS): Avem minister, suse, aducem lautari, dar masuri concrete nu avem pentru cei care au emigrat. ANOFM, una dintre cele mai bolnave institutii

Romania nu are o politica publica in domeniul emigrarii si are un dispret suveran fata de milioanele de roman care au plecat din tara, a declarat Dumitru Costin, presedintele Blocului National Sindical BNS). De asemenea, el a mai afirmat ca Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca este una dintre cele mai bolnave institutii.

DANIEL SUCIU: Una dintre prioritatile Guvernului - modernizarea spitalelor judetene

Una dintre prioritatile Guvernului Romaniei o constituie modernizarea spitalelor judetene, a ambulatoriilor de specialitate, a unitatilor de primiri urgente, precum si a centrelor medicale integrate, afirma vicepremierul Daniel Suciu, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Barbie implineste 60 de ani si ramane una dintre cele mai populare jucarii din lume

Celebra papusa Barbie implineste, sambata, 60 de ani, timp in care a starnit controverse cu proportiile nerealiste ale corpului ei, dar a si ramas una dintre cele mai populare jucarii din lume, relateaza Mediafax.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )