Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marita, lungmetrajul de debut al lui Cristi Iftime, cel mai bun film din competitia East of West la Festivalul de Film de la Karlovy Vary

Adevărul Adevărul,
Marita, lungmetrajul de debut al lui Cristi Iftime, cel mai bun film din competitia East of West la Festivalul de Film de la Karlovy Vary

Lungmetrajul Marita, regizat de Cristi Iftime, a castigat Marele Premiu al Juriului FEDEORA pentru cel mai bun film din competitia East of the West, in cadrul Festivalului International de Film de la Karlovy Vary. continuă pe Adevărul

Marita, lungmetrajul de debut al lui Cristi Iftime, premiat la Festivalul de Film de la Karlovy Vary

Lungmetrajul Marita, regizat de Cristi Iftime, a castigat premiul juriului FEDEORA in cadrul Festivalului International de Film de la Karlovy Vary. Pelicula a fost selectionata in cadrul sectiunii East of West a festivalului.

Scandal urias la cel mai mare festival de pe litoral. Seful OPC Constanta, atac dur la organizatori

Scandal la cel mai mare festival de pe litoral. Seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta, Horia Constantinescu, sustine ca locatiile inchise, in urma cu doua zile, din.

Cel mai scump fidget spinner din lume are un pret exagerat

Daca vrei sa-ti cumperi cel mai scump fidget spinner din lume, ar trebui sa scoti de la saltea banii pentru masina pe care o voiai. Fidget spinner-ele au luat cu asalt intregul mapamond si au ajuns sa fie folosite de milioane de oameni, intretinand o mica ramura comerciala aparuta peste noapte. La multe colturi de [].

Robert Millar, cel mai bun catarator al Turului Frantei in 1984, a anuntat ca acum e femeie si se numeste Philippa York

Robert Millar, in varsta de 58 de ani, cel mai bun catarator la editia din 1984 a Turului Frantei, a anuntat, printr-un mesaj postat pe site-ul cyclingnews. com, ca a devenit femeie si acum se numeste Philippa York.

Alimentele care te ingrasa cel mai mult

Nutritionistii au cazut de acord ca aceste alimente te pot ingrasa cel mai mult vara, asa ca ele trebuie consumate in cantitati mici si nu foarte des, potrivit csid. ro. - Carnea la gratar: 500.

Presedinte FC Barcelona: Messi este platit ca fiind cel mai bun din lume si din istoria fotbalului

Lionel Messi, atacantul-vedeta argentinian al clubului FC Barcelona, care si-a prelungit recent contractul cu clubul catalan, este platit ca fiind cel mai bun jucator din lume, a afirmat, vineri, presedintele gruparii spaniole de fotbal, Josep Maria Bartomeu.

Cum se pot apara romanii de GoldenEye, cel mai mare atac cibernetic din istorie. Gestul care te poate lasa fara datele de pe calculator

Cel mai puternic atac cibernetic din lume, GoldenEye, a paralizat activitatea a sute de companii, spitale, banci. Vestea proasta este ca problema nu este inca rezolvata si poate afecta oricand si.

Un festival de muzica din Suedia va deveni cel mai mare festival dedicat exclusiv femeilor, dupa ce au fost semnalate mai multe violuri si agresiuni sexuale

Cel mai mare festival de muzica din Suedia va fi inlocuit anul viitor de un festival exclusiv pentru femei, dupa ce au fost raportate mai multe de violuri si agresiuni sexuale la evenimentul din acest an, relateazaThe Telegraph.

Cel mai tare test de atentie! Oamenii care vad din prima animalul din aceasta poza au un IQ ridicat

Cel mai tare test de atentie! Tu ai observat animalul din imaginea de mai sus? Imaginea ilustreaza un peisaj tomnatic in care se regaseste si un animal. Este vorba despre un lup, care se ascunde in.

Povestea nestiuta a lui Cristian Pomohaci! Am fost cel mai rau copil de pe lume!

Cel mai controversat preot al momentului ascunde secrete dureroase. Parintele Cristian Pomohaci a avut o copilarie chinuita, iar cei care l-au cunoscut dupa ce a imbracat haina bisericeasca vorbesc despre.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )