Libnet.ro
UNICEF

19:45

Republica Moldova, violenta, Sex Perestroika, in prim-plan la Festivalul Undercloud

Adevărul Adevărul,
Republica Moldova, violenta, Sex Perestroika, in prim-plan la Festivalul Undercloud

Editia din acest an a Festivalului International de Teatru Independent Undercloud, care se va desfasura la Muzeul Taranului Roman intre 22 si 31 august, este dedicata Republicii Moldova, reprezentata la Bucuresti de laboratorul teatral Foosbook de la Chisinau, care prezinta un tip de teatru non-conformist. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase podgorii din Republica Moldova

Cand vine vorba de vinurile din Republica Moldova, indiscutabil ajungem si la frumusetea podgoriilor, iar un vin de calitate nu poate fi produs decat intr-o zona frumoasa. Adevarul va prezinta cele mai frumoase podgorii din Republica Moldova.

Avertisment de la Consiliul Europei: Republica Moldova, pe marginea prapastiei

Secretarul general al Consiliului Europei Thorbjorn Jagland trage un semnal de alarma intr-un articol de opinie publicat de ziarul New York Times sub titlul Trageti Moldova de pe buza prapastiei. Oficialul european sustine ca in Republica Moldova exista riscul declansarii unei noi crize de securitate europene care va afecta multe alte tari.

Copii din Republica Moldova, afectati de alcool si lipsa grijii parintesti

Viata unui copil poate fi distrusa de lipsa educatiei si a dragostei, dar si de lipsa echilibrului in relatia copii-parinti. Proiectul strategiei intersectoriale privind dezvoltarea abilitatilor si competentelor parentale pe anii 2015-2021 lansat in dezbatere de Guvernul de la Chisinau enumera problemele in relatia dintre copii si parinti in Republica Moldova.

Tanara din Republica Moldova, retinuta in Odesa pentru actiuni cu tenta separatista

O tanara originara din Republica Moldova a fost retinuta in orasul Odesa din Ucraina pentru tentativa de organizare a unei actiuni cu tenta separatista. Este vorba de Maria Zaiteva din Chisinau, in varsta de 25 de ani.

Cele mai urate locuri din Republica Moldova: sate parasite si blocuri pe cale de prabusire

Exista multe locuri in Republica Moldova care pot fi considerate urate, vina apartinand de cele mai multe ori autoritatilor si locuitorilor care permit degradarea lor.

Tinerii parasesc Republica Moldova, dezamagiti de situatia din tara

Tinerii pleaca din Republica Moldova pentru ca in tara lor nu s-a produs nicio schimbare spre bine, iar situatia social-politica ii dezmageste tot mai mult.

Chisinau Youth Orchestra: in Republica Moldova muzica clasica nu mai este tabu

Chisinau Youth Orchestra a aparut in anul 2011 si a revolutionat piata muzicala din Republica Moldova. Recent orchestra a participat la un festival in Germania, iar reactia nemtilor la prestatia muzicienilor moldoveni a fost fenomenala. Am cantat patru bisuri, a fost cea mai calduroasa reactie a publicului din istoria festivalului, spune Andriano Marian, fondatorul orchestrei.

Ministrul Mediului din Republica Moldova : 10-20 de parlamentari de la Chisinau se afla in solda Federatiei Ruse

Declaratia noului ministru al Mediului din Republica Moldova risca sa arunce in aer clasa politica de dincolo de Prut.

Unirea Romaniei cu Republica Moldova trebuie sa duca la o federalizare a Romaniei

Vicepresedintele Jobbik, Szavay Istvan, a declarat, la Tabara EMI de la Gheorgheni, ca unirea Romaniei cu Republica Moldova intr-un viitor apropiat ar trebui sa creeze premisele federalizarii statului roman, insemnand si o oportunitate pentru o mai buna reprezentare a maghiarilor la nivel regional, potrivit surselor din presa.

Vicepresedinte Jobbik: Unirea Romaniei cu Republica Moldova trebuie sa duca la o federalizare a Romaniei, deci si la o mai buna reprezentare a maghiarilor

Vicepresedintele partidului maghiar de extrema dreapta Jobbik, Szavay Istvan, a declarat ca unirea Romaniei cu Republica Moldova intr-un viitor apropiat ar trebui sa duca la premisele federalizarii statului.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )