Libnet.ro
UNICEF

11:15

Caravana EUB, langa cel mai puternic laser din lume

Editura Universităţii Bucureşti Editura Universităţii Bucureşti,
Caravana EUB, langa cel mai puternic laser din lume

Timp de 2 zile, miercuri-joi, 25-26 octombrie 2017, incepand cu ora 10:00, Caravana EUB va veni la Facultatea de Fizica, str. Atomistilor nr. 405, Magurele, jud. Ilfov. in prima zi, 25 octombrie, la ora 12:00, va avea loc o multipla lansare de carte, al carei protagonist va fi un autor constant al Editurii Universitatii din []. continuă pe Editura Universităţii Bucureşti

Caravana EUB, langa cel mai puternic laser din lume

Timp de 2 zile, miercuri-joi, 25-26 octombrie 2017, incepand cu ora 10:00, Caravana EUB va veni la Facultatea de Fizica, str. Atomistilor nr. 405, Magurele, jud. Ilfov. in prima zi, 25 octombrie, la ora 12:00, va avea loc o multipla lansare de carte, al carei protagonist va fi un autor constant al Editurii Universitatii din [].

Top 10 cei mai puternici politicieni din lume... si cel mai puternic din Romania

Deciziile celor mai puternici politicieni din lume afecteaza vietile a miliarde de oameni, schimba intregi segmente de activitate si blocheaza sau lanseaza industrii globale. Cititi in continuare cum arata topul celor mai puternici 10 politicieni, dupa.

Acuzatii de lipsire de libertate la cel mai titrat colegiu din Galati

Un tanar de 18 ani, elev al Colegiului National Vasile Alecsandri CNVA) Galati, acuza, printr-o scrisoare deschisa adresata mai multor institutii ale statului si postata pe Facebook,.

Avalansa pe cel mai inalt munte din Mongolia, considerat sacru de budisti: 12 alpinisti au fost gasiti morti, 5 sunt dati disparuti

Douasprezece alpinisti au murit si alti cinci sunt dati disparuti in urma unei avalanse care s-a produs pe muntele Otgontenger, din centrul Mongoliei, potrivit agentiei de presa Montsame, citata de EFE si Agerpres.

Faze tari: Un roman transforma bustenii putreziti in opere de arta; Cel mai scump covrig din lume. Costa 1.000 de dolari si e cu branza si aur; Un zbor a fost anulat dupa ce o batrana a aruncat monede in motorul avionului

Elvetienii au creat un acoperis de beton extrem de subtire capabil sa creeze energie solara. Cercetatorii elvetieni au creat un nou model de acoperis capabil sa genereze energie. Flatulentele scoicilor ii ingrijoreaza pe specialistii in schimbari climatice. Aproximativ 10% din gazele cu efect de sera de la nivel global sunt produse de crustacee. Planurile.

Ionut Popa: Cel mai urat rezultat din cariera mea

ACS Poli Timisoara a fost umilita de FCSB, scor 7-0, iar antrenorul Ionut Popa spune ca n-a mai trait un asemenea moment in intreaga sa cariera.

Alin Pascal, despre cel mai urat episod din copilarie. Ce l-a OBLIGAT celebra sa mama, Matilda Pascal Cojocarita, sa faca

Alin Pascal a dezvaluit lucruri tinute secret pana acum. Toata lumea il indrageste si il apreciaza pentru muzica sa, mai ales ca i-a calcat pe urme celebrei sale mame. Putini.

Xi Jinping si-a scris numele in Constitutie si a devenit cel mai puternic lider al Chinei dupa moartea lui Mao

Partidul Comunist Chinez a votat, in unanimitate, sa inscrie numele si ideologia lui Xi Jinping in Constitutie, ridicandu-l astfel pe actualul sef de stat la nivelul lui Mao Zedong.

Cel mai popular joc din 2017 a fost stabilit deja: Destiny 2

Avand in vedere ca ne aflam doar in luna octombrie si mai sunt cateva luni pana la finele luni 2017, este surprinzator ca a fost deja declarat Destiny 2 ca fiind cel mai bine vandut joc al anului. A trecut abia o luna din momentul in care s-a lansat Destiny 2. Cu toate acestea, jocul [].

Xi Jinping devine cel mai puternic lider chinez dupa Mao. Numele si gandirea lui, inscrise in Statutul Partidului Comunist Chinez

Partidul Comunist din China a adoptat marti un amendament la statutul sau in care este mentionat explicit numele presedintelui Xi Jinping si Gandirea lui Xi Jinping asupra socialismului cu caracteristici chineze pentru o noua era drept unul dintre principiile sale conducatoare.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )