Libnet.ro
UNICEF

08:30

Editura Universitatii din Bucuresti nou an, noua lansare

Editura Universităţii Bucureşti Editura Universităţii Bucureşti,
Editura Universitatii din Bucuresti nou an, noua lansare

Inceputul anului 2019 a adus o prima lansare a unui volum publicat la Editura Universitatii din Bucuresti. Pe data de 17 ianuarie 2019, a avut loc lansarea lucrarii Discursul parlamentar romanesc 1866-1938). O perspectiva pragma-retorica coordonator Liliana Ionescu-Ruxandoiu, in colaborare cu Mihaela-Viorica Constantinescu), volum ale carui studii, rezultatulcolaborarii intre lingvisti, istorici si specialisti in domeniul []. continuă pe Editura Universităţii Bucureşti

Editura Universitatii din Bucuresti nou an, noua lansare

Inceputul anului 2019 a adus o prima lansare a unui volum publicat la Editura Universitatii din Bucuresti. Pe data de 17 ianuarie 2019, a avut loc lansarea lucrarii Discursul parlamentar romanesc 1866-1938). O perspectiva pragma-retorica coordonator Liliana Ionescu-Ruxandoiu, in colaborare cu Mihaela-Viorica Constantinescu), volum ale carui studii, rezultatulcolaborarii intre lingvisti, istorici si specialisti in domeniul .

10YearsChallenge Cum s-au schimbat unele zone din Bucuresti din 2008 si pna azi. Modificarile, comparate interactiv cu imagini din satelit

In zece ani Capitala Romaniei a cunoscut numeroase schimbari, iar modificarea tesutului urban intr-un deceniu se poarte observa foarte bine in unele zone chiar si din imaginile realizate din satelit. Zone precum Aurel Vlaicu-Pipera, Grozavesti-Orhideea-Basarab, Universitate sau Unirii s-au schimbat destul de mult. Vezi in articol o serie de comparatii interactive cu zone din Bucuresti ce au suferit schimbari majore in decurs de 10 ani.

Cursurile scolilor din Bucuresti ar putea fi suspendate din cauza focarelor de gripa

Scolile din Bucuresti ar putea fi inchisedin cauza focarelor de gripa. Inspectoratul Scolar a transmis luni o informare catre unitatile de invatamant privind efectuarea zilnica a triajului.

Arcul de TRIUMF din Bucuresti isi deschide portile: Cand va putea fi vizitat maretul monument

Arcul de Triumf din Capitala va putea fi vizitat joi, sambata si duminica, intre orele 10:00 si 18:00, astfel ca circulatia rutiera de pe banda adiacenta monumentului va fi restrictionat, relateaza.

Cursurile scolare pot fi suspendate n scolile din Bucuresti daca exista focare de infectie respiratorie sau gripa

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a transmis luni o informare catre unitatile de invatamant privind efectuarea zilnica a triajului epidemiologic, dar si cu alte recomandari, in contextul cresterii numarului de imbolnaviri de gripa, a declarat pentru Agerpres inspectorul scolar Marina Manea.

Cine este de fapt barbatul care s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc din Bucuresti

Un barbat a decedat dupa ce a cazut de la mare inaltime dintr-un imobil din sectorul 6, informeaza sambata Politia Capitalei Conform sursei citate, incidentul a fost sesizat prin apel 112. La fata locului .

Traficanti de droguri retinuti. Ei vindeau lunar cel putin 10.000 de pastile de ecstasy n cluburile din Bucuresti

Procurorii DIICOT au retinut trei barbati care faceau parte dintr-o grupare de traficanti de droguri ce aducea lunar din strainatate cel putin 10. 000 de pastile de ecstasy. Ei vindeau drogurile in cluburile din Capitala, incasand peste 50. 000 de euro.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )