Libnet.ro
UNICEF

16:00

Marele albastru va rula pe cel mai mare ecran din Romania, in prezenta protagonistului Jean-Marc Barr VIDEO

Adevărul Adevărul,
Marele albastru va rula pe cel mai mare ecran din Romania, in prezenta protagonistului Jean-Marc Barr VIDEO

Unul dintre cele mai importante filme-cult ale anilor 80, Marele albastru Le grand bleu / The Big Blue, regia Luc Besson), revine in Romania pe marele ecran din Piata Unirii la aniversarea a 30 de ani de la lansare. continuă pe Adevărul

Cel mai mare producator de pui din Rusia vinde actiuni de 300 milioane dolari

Cherkizovo, cel mai mare producator si procesator de pui din Rusia, intentioneaza sa vanda actiuni in valoare de peste 300 de milioane de dolari intr-o miscare ce ar putea testa apetitul investitorilor pentru active rusesti, anunta Reuters.

VIDEO Kayserispor, invinsa fara drept de apel de Fenerbahce (scor 5-0)/ Marius Sumudica: E cea mai mare rusine din cariera mea de antrenor

Kayserispor, echipa antrenata de Marius Sumudica, a pierdut rusinos pe propriul teren in fata celor de la Fenerbahce, in etapa a XXVII-a a campionatului turc de fotbal. Tehnicianul roman s-a aratat extrem de dezamagit de infrangerea suferita de echipa sa: E cea mai mare rusine din cariera mea de antrenor. N-am pierdut niciodata un meci cu 5-0.

Cea mai mare banca din Ucraina da in judecata PricewaterhouseCoopers

Cea mai mare banca din Ucraina, PrivatBank, a actionat in judecata subsidiarele din Ucraina si Cipru ale firmei internationale de consultanta PricewaterhouseCoopers PwC), pentru nereguli in auditurile pe care i le-a efectuat aceasta in perioada 2013-2015, anunta Reuters.

Lamborghini Urus, cel mai rapid SUV din lume, a fost prezentat la Bucuresti

Lamborghini Urus, cel mai rapid SUV din lume, a fost lansat in Romania, la un pret de pornire de 206. 000 euro cu TVA. Primele masini vor ajunge pe sosele in a doua jumatate a anului.

Pretul aurului va urca la cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani

Cotatia aurului va urca pana la cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani, daca va izbucni un razboi comercial global, anticipeaza Rick Rule, director executiv al administratorului de active Sprott U. Holdings Inc. , citat de Bloomberg.

Biatlon: Ole Einar Bjoerndalen, cel mai titrat sportiv din istoria JO de iarna, si-a anuntat retragerea din activitate

Biatlonistul norvegian Ole Einar Bjoerndalen 44 de ani), cel mai titrat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice de iarna, si-a anuntat retragerea din activitate, intr-o conferinta de presa sustinuta marti, la Simonstranda Norvegia).

Cel mai periculos hacker din Romania dezvaluie secrete din lumea intunecata a internetului. Faceam 50.000 de dolari pe zi

Cel mai periculos hacker din Romania dezvaluie secrete din lumea intunecata a internetului. Este prima lui marturie, in fata camerelor. Kobudera avut parte de adrenalina, putere, faima si bogatie si nu su.

Productia de petrol a Rusiei, la cel mai ridicat nivel din ultimele 11 luni

Productia de petrol a Rusiei a crescut usor in martie, pana la 10,97 milioane barili pe zi, cel mai ridicat nivel din ultimele 11 luni si totodata peste cota convenita in acordul global pentru reducerea productiei de titei, arata datele publicate luni de Ministerul Energiei din Rusia, transmite Reuters, conform Agerpres.

FOTO Cel mai mare dinozaur din lume a trait in Scotia

Amprente ale celui mai mare dinozaur care a trait vreodata pe planeta au fost descoperita in Scotia, potrivit The Telegraph.

Care este cel mai murdar obiect din restaurante

Regulile de igiena pentru restaurante sunt foarte stricte, dar cu toate acestea se intampla ca anumite obiecte cu care noi clientii intram in contact sa fie pline de microbi. Cel mai indicat este sa te speli .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )