Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ana Blandiana lanseaza Integrala poemelor. Plecam la scris cum plecau sfintii in pustie

Adevărul Adevărul,
Ana Blandiana lanseaza Integrala poemelor. Plecam la scris cum plecau sfintii in pustie

Joi, de la ora 19. 00, la Libraria Humanitas de la Cismigiu, va avea loc lansarea Integralei poemelor Ana Blandiana, volum de colectie aparut recent la Editura Humanitas. Alaturi de Ana Blandiana, la eveniment vor vorbi Cristian Patrasconiu si Lidia Bodea, directorul Editurii Humanitas. continuă pe Adevărul

ntlnire cu Ana Blandiana Integrala poemelor, volum de colectie aparut la Editura Humanitas, lansare, sesiune de autografe si lectura publica

Va invitam joi, 12 decembrie, ora 19, la Libraria Humanitas de la Cismigiu, la lansarea Integralei poemelor Ana Blandiana, volum de colectie aparut recent la Editura Humanitas. La eveniment vor vorbi, alaturi de Ana Blandiana, Cristian Patrasconiu si Lidia Bodea, directorul Editurii Humanitas.

Scriitoarea Ana Blandiana, despre riscurile comunismului: Amenintarea e absolut actuala

Una dintre cele mai importante scriitoare romane din toate timpurile, Ana Blandiana este un important activist civic si a incercat sa ne atraga atentia asupra comunismului in 2019. Cei mai multi dintre noi isi aduc aminte de versurile Anei Blandiana de la scoala, dar in ultimele decenii, autoarea romana a devenit un important activist pentru .

Ana Blandiana: ntrebarea daca mai este comunismul o amenintare e absolut actuala

Poeta si activista civica Ana Blandiana, presedinta Academiei Civice, a afirmat luni seara ca o intrebare legata de amenintarea pe care o mai exercita in prezent comunismul este inca actuala.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )