Libnet.ro
UNICEF

16:30

Dinu Sararu lanseaza Marele premiu la Monte Carlo sau dedublarea

Adevărul Adevărul,
Dinu Sararu lanseaza Marele premiu la Monte Carlo sau dedublarea

Joi, de la ora 11, la Cafeneaua Capsa, va avea loc lansarea romanului Marele premiu la Monte Carlo sau dedublarea, de Dinu Sararu. Alaturi de autor, vor vorbi directorul editurii Rao- Ovidiu Enculescu, istoricul si criticul de film Manuela Cernat si academicianul Ilie Badescu. continuă pe Adevărul

Cu ce vedete s-a pozat Tariceanu la Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a postat pe Facebook fotografii cu fostul Rege al Spaniei Juan Carlos si cu fostul mare fotbalist francez Zinedine Zidane. Tariceanu a fost prezent in weekend la Marele Premiu de la Abu Dhabi. Marti, liderul ALDE va fi in fata Comisiei Juridice din Senat pentru a da explicatii despre dosarul in care este acuzat ca a luat 800. 000 de dolari mita.

Lewis Hamilton, pole-position n Marele Premiu de la Abu Dhabi

Lewis Hamilton a reusit cel mai bun timp in cadrul calificarilor pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi, britanicul urmand sa plece din pole-position in cursa de duminica. Hamilton a fost urmat de coechipierul Valtteri Bottas si de cei doi piloti de la , Sebastian Vettel si Kimi Raikkonen.

VIDEO Magicianul care reuseste imposibilul. Cu ce numar a castigat Marele Premiu la Campionatul Mondial de Magie

Un numar de magie, prezentat in Coreea de Sud, la Campionatul Mondial de Magie, i-a adus unui magician Marele Premiu, iar pe spectatori fara grai.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )