Libnet.ro
UNICEF

23:45

Fragment in avanpremiera. Palpairi, cel mai recent roman semnat de Dan Lungu, lansat la Gaudeamus

Adevărul Adevărul,
Fragment in avanpremiera. Palpairi, cel mai recent roman semnat de Dan Lungu, lansat la Gaudeamus

Sambata, 17 noiembrie, de la 16. 30, la Targul International de Carte Gaudeamus, va avea loc lansarea romanului Palpairi, de Dan Lungu. Un roman suprinzator si amuzant, Palpairi, aparut la editura Polirom, reprezinta o privire noua, ludic-epistemologica, asupra satului romanesc contemporan. Adevarul prezinta, in avanpremiera, un fragment din romanul semnat de Dan Lungu. continuă pe Adevărul

Idris Elba este cel mai sexy barbat din lume in anul 2018!

Idris Elba, la 46 de ani, este considerat starul Hollywood-ului si a fost inconorat cu titlul de cel mai Sexy Barbat din lume, in anul 2018.

Cel mai mare rival al Alibaba investeste n inteligenta artificiala si livrarea cu drone

Compania chineza de eCommerce JD. com, cel mai mare rival al Alibaba, investeste puternic in inteligenta artificiala si procese de automatizare, livrari cu drone, camioane autonome, depozite inteligente.

Cel mai mare spital veterinar din Romania: unde va fi deschis, cat costa si ce servicii va presta

Cel mai mare spital veterinar din sud-estul Europei se va deschide in cateva luni, la Bucuresti. Proiectul este initiat de Facultatea de Medicina Veterinara din Capitala, iar costul acestuia este de 20 de milioane de lei, dupa cum afirma reprezentantii institutiei de invatamant superior.

Markit: Activitatea din industria si serviciile zonei euro, in cel mai mare declin din ultimii doi ani

Un studiu realizat de compania de analize financiare Markit arata ca activitatea economica din zona euro a inregistrat, in octombrie, cel mai semnificativ declin din ultimii doi ani, pe fondul sporirii tensiunilor comerciale si a tarifelor vamale, transmite Reuters.

VIDEO: CNAIR a filmat cel mai mare nod rutier din Romania

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a publicat un video cu cel mai mare nod rutier din Romania inaugurat anul aceasta, care uneste autostrazile Sebes-Turda A10, Transilvania A3 si DN1.

Actorul Idris Elba, desemnat de revista People cel mai sexy barbat n viata

Actorul britanic Idris Elba, in varsta de 46 de ani, a fost ales cel mai sexy barbat in viata pe 2018 de revista People, el succedandu-i cantaretului american Blake Shelton.

Romania, promovata de Ministerul Turismului la Londra, la cel mai mare targ de turism din lume

Ministerul Turismului participa la cel mai mare targ de turism de tip business-to-business din lume, World Travel Market, organizat la Londra in perioada 5-7 noiembrie.

Anul 2018, cel mai bogat pentru jucatorii importanti din industria fintech: care au fost cele mai darnice fonduri de investitii si cine sunt romanii care se numara printre beneficiari

Anul 2018 este de departe cel mai bun pentru startup-urile fintech, avand in vedere investitiile atrase de catre cei mai importanti jucatori, investitii in urma carora clubul unicornilor a ajuns la 30 de membri, conform unui raport realizat.

VIDEO Imagini din aer cu cel mai complex nod rutier din Romnia

In apropierea municipiului Turda se gaseste cel mai complex nod rutier din Romania, potrivit Companiei de Drumuri care publica un video realizat din drona. Intersectia uneste doua autostrazi - A3 si A10, si drumul national DN1. Nodul rutier face parte din Lotul 4 A10 Sebes - Turda, deschis circulatiei la finalul lunii iulie.

Vanghelie: Badalau e cel mai mare mincinos. Iese dintr-un birou si se duce n celalalt n 3 minute

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a declarat, la un post TV, ca senatorul PSD Niculae Badalau este cel mai mare mincinos, care se duce intr-un birou si ii minte pe pucisti, iar dupa trei minute se duce in alt birou si il minte pe Liviu Dragnea, anunta Mediafax.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )