Libnet.ro
UNICEF

17:00

Scriitorul Michel Houellebecq anunta lansarea unui nou roman in ianuarie

Adevărul Adevărul,
Scriitorul Michel Houellebecq anunta lansarea unui nou roman in ianuarie

Scriitorul Michel Houellebecq va lansa un nou roman in ianuarie, la patru ani de la publicarea volumului Supunere, publicata chiar in ziua atentatului contra Charlie Hebdo, pe 7 ianuarie 2015, anunta AFP. continuă pe Adevărul

Belgia refuza extradarea unui hot roman condamnat in Romania la 3 ani de inchisoare. Care sunt motivele

Justitia din Belgia refuza sa puna in aplicare un mandat european de arestare emis de autoritatile de la Bucuresti pe numele unui cetatean roman condamnat pentru furt.

Noul Jeep Wrangler a fost prezentat in Romania, la inaugurarea unui nou showroom pentru brandurile Jeep, Alfa Romeo, Fiat si Abarth

Auto Italia si-a extins reteaua pentru brandurile Jeep, Alfa Romeo, Fiat si Abarth cu un nou showroom in Bucuresti, prin partenerul DAB Auto Serv. Cu acest prilej, a fost prezentat si noul Jeep Wrangler, ajuns la cea de-a patra generatie.

(P) Altex continua extinderea - investeste in dezvoltarea unui nou depozit

Altex Romania va dezvolta un nou centru logistic langa Bucuresti, in comuna Dragomiresti Vale, pe un teren de 15,2 ha care a fost achizitionat de pe piata libera cu suma de aproximativ 5,5 milioane de.

webPR: Altex continua extinderea - investeste n dezvoltarea unui nou depozit

Altex Romania va dezvolta un nou centru logistic langa Bucuresti, in comuna Dragomiresti Vale, pe un teren de 15,2 ha care a fost achizitionat de pe piata libera cu suma de aproximativ 5,5 milioane de euro. Noul hub logistic, care reprezinta o investitie totala de peste 37 milioane de euro, este alcatuit din doua cladiri principale de depozitare de aproximativ 90. 000 mp suprafata totala si 46. 000 mp de platforme logistice externe.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )