Libnet.ro
UNICEF

01:05

The Irishman, desemnat cel mai bun film al anului de catre critici

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
The Irishman, desemnat cel mai bun film al anului de catre critici

Criticat, laudat, ironizat, cel mai recent film regizat de Martin Scorsese se afla in centrul atentiei de la lansarea pe marile ecrane. Lungmetrajul The Irishman a fost desemnat cel mai bun film al anului de National Board of Review, o prestigioasa asociatie de critici din New York cu o vechime de peste un secol, ale carei trofee deschid in mod traditional noul sezon al premiilor decernate de industria cinematografica americana. continuă pe Ziarul Bursa

The Irishman, primul pas catre Oscar: a fost desemnat cel mai bun film al anului de National Board of Review. Lista castigatorilor

Lungmetrajul The Irishman al lui Martin Scorsese a fost desemnat de National Board of Review cel mai bun film al anului 2019. Aceasta distinctie este un bun indicator ca productia Netflix are mari sanse sa castige si un Oscar.

Palida consolare. Cristiano Ronaldo desemnat cel mai bun jucator din Serie A

Al treilea in ierarhia finala pentru Balonul de Aur, atacantul portughez Cristiano Ronaldo nici nu s-a mai prezentat la ceremonia de la Paris.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun jucator din Serie A, in sezonul trecut

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo Juventus Torino) a fost desemnat cel mai bun jucator al sezon.

Gala Fotbalului Romanesc: George Puscas, cel mai bun fotbalist Razvan Lucescu, antrenorul anului

George Puscas a fost desemnat, luni, in cadrul Galei Fotbalului Romanesc, fotbalistului anului 2019, iar Razvan Lucescu a primit premiul pentru cel mai bun antrenor. Intra in material pentru a afla castigatorii celorlalte premii.

Lionell Messi, cel mai bun jucator de fotbal din lume: de cate ori a reusit performanta

Lionel Messi este considerat de mult timp ca fiind cel mai bun jucator de fotbal din lume, dar decernarea recenta a Balonului de Aur i-a reconfirmat abilitatile de fotbalist. Pentru cativa ani, jucatorii brazilieni si spanioli au fost considerati de referinta in sportul rege. Argentinianul Messi se pare insa ca merge pe urmele lui Maradona .

DIETA. Medicul Mihaela Bilic, despre cel mai bun aliment pentru silueta. Este bun si in perioada postului

Medicul nutritionist Mihaela Bilic spune care este cel mai bun aliment pentru silueta si care poate fi mancat chiar si in perioada postului. Provocarea100%@Ziua89: Scoici fara.

Netflix a dat lovitura cu The Irishman: ce a obtinut filmul lui Scorsese

The Irishman e cel mai recent film regizat de Martin Scorsese si a avut premiera pe Netflix in urma cu cateva zile. La doar o saptamana dupa debutul pe platforma se bucura deja de un real.

Gala Fotbalului Romanesc: cine a castigat titlurile de antrenorul anului si de cel mai bun fotbalist

Editia din 2019 a evenimentului Gala Fotbalului Romanesc 2019a acordat premii pentru pentru cel mai bun antrenor roman al anului, cel mai bun jucator, fotbalistul cu cea mai spectaculasa ascensiune sau cel mai bun conducator al anului.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 25 NOIEMBRIE - 2 DECEMBRIE Impact Developer and Contractor - printre performerii de la BVB

Circa 90% din rulaj a fost sustinut de programul de rascumparare de actiuni, derulat de companie * Recent, S and P Global a atribuit Impact rating-ul B-, cu perspectiva stabila Sprijinite de achizitiile de actiuni proprii realizate de companie, actiunile Impact Developer and Contractor IMP) au cunos-cut un avans de 3,95%, in raport cu moneda euro, in intervalul 25 noiembrie - 2 decembrie, ceea ce plaseaza titlurile dezvoltatorului imobiliar pe treapta a treia in topul randamentelor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), pentru perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 22 - 29 NOIEMBRIE Salt de 5,57% pentru actiunile SIF Moldova

Impulsionate de decizia deputatilor din data de 27 a lunii trecute, care au dat unda verde proiectului de lege privind reglementarea fondurilor de investitii alternative FIA) ce prevede, printre altele, eliminarea pragului de detinere la societatile de investitii financiare, actiunile SIF Moldova SIF2), ce au urcat cu 5,57%, in raport cu moneda euro, in intervalul 22 - 29 noiembrie, se situeaza pe prima treapta in topul randamentelor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada avuta in vedere.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )