Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viitorul memoriei. intelegand trecutul pentru un viitor mai bun

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Viitorul memoriei. intelegand trecutul pentru un viitor mai bun

Proiectul interdisciplinar, transnational si multi-oras care propune reactivarea memoriei Holocaustului in Romania, Cehia si Slovacia prin arta si media, anunta lansarea unei serii de evenimente organizate la Sighetu Marmatiei, Medias, Bratislava, Praga si Brno, si Bucuresti. Programul complet al evenimentelor care se . continuă pe Ceaşca de Cultură

A asteptat sa implineasca 18 ani pentru a o cere de sotie pe mama celui mai bun prieten, in varsta de 39 de ani. Nu cred ca poti pune o limita de varsta cand e vorba de dragoste

Un tanar din Kentucky, SUA, a asteptat sa implineasca 18 ani pentru a o cere in casatorie pe mama celui mai bun prieten al sau, o femeie in varsta de 39 de ani. Cu toate ca diferenta de varsta dintre.

NBA - Sondaj: Michael Jordan, cel mai bun baschetbalist din toate timpurile

Michael Jordan este cel mai bun baschetbalist din toate timpurile, potrivit unui sondaj efectuat in randul a 127 de jucatori din liga profesionista nord-americana de baschet NBA) si publicat site-ul The Athletic, transmite AFP.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 28 MARTIE - 4 APRILIE Avans de 4,81% pentru titlurile Sphera Franchise Group

Actiunile Sphera Franchise Group SFG) au inregistrat o crestere de 4,81%, in raport cu moneda euro, in intervalul 28 martie - 4 aprilie, evolutie care plaseaza titlurile operatorului lanturilor de fast-food KFC, PizzaHut si Taco Bell pe pozitia a treia in topul celor mai rentabili emitenti de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

Dupa ce a petrecut o noapte exploziva cu o femeie, i-a povestit totul prietenului lui cel mai bun. Cand a realizat cine era tanara, prietenul barbatului a incremenit

Un barbat a tercut printr-o experienta amoroasa mai putin intanita si cere sfatul expertei in relatii pentru The Sun: intr-o seara de club am intlnit o fata cu care am avut o noapte de neuitat iar de.

Michael Jordan, cel mai bun baschetbalist din istorie in urma unui sondaj al jucatorilor din NBA

Nu mai putin de 127 de jucatori din NBA au participat la un sondaj in urma caruia Michael Jordan a fost desemnat cel mai valoros jucator din toate timpurile.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 29 MARTIE - 5 APRILIE Podiumul cresterilor bursei locale, ocupat de actiuni cu lichiditate slaba

In conditiile in care rulajul consemnat in ultima perioada la Bursa de Valori Bucuresti BVB) s-a situat, preponderent, sub valoarea medie a acestui an, topul celor mai rentabile titluri ale bursei locale este ocupat, in intervalul 29 martie - 5 aprilie, de emitenti cu o lichiditate redusa, in comparatie cu societatile importante listate pe piata locala, element care favorizeaza oscilatii mari ale pretului.

Cat e euro azi, 9 aprilie: curs BNR pentru cele mai tari monede

Pentru 9 aprilie avem un nou curs valutar de la BNR. Astfel, daca te intereseaza cat e euro, aici afli, pe baza acestui curs BNR. Banca Nationala a Romaniei a anuntat un curs valutar nou.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )