Libnet.ro
UNICEF

10:31

Viitorul Memoriei. intelegand trecutul pentru un viitor mai bun

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Viitorul Memoriei. intelegand trecutul pentru un viitor mai bun

Viitorul Memoriei. Intelegand trecutul pentru un viitor mai bun - proiectul interdisciplinar, transnational si multi-oras care propune reactivarea memoriei Holocaustului in Romania, Cehia si Slovacia prin arta si media, anunta lansarea unei serii de evenimente organizate la Bucuresti, Sighetu Marmatiei, Medias, Bratislava, Praga si Brno. In 2018 s-au implinit 100 de ani de la sfarsitul . continuă pe Ceaşca de Cultură

Premiile Gopo 2019: Morometii 2 este Cel mai bun film de lungmetraj

Morometii 2 este Cel mai bun film de lungmetraj la premiile Gopo 2019, in urma decernarii distinctiilor celei de-a 13-a editii a celor mai importante distinctii ale industriei cinematografice romanesti, marti, la Teatrul National din Bucuresti, potrivit Mediafax.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 7 - 14 MARTIE Nuclearelectrica - cel mai performant emitent din BET

Inregistrand o crestere de 1,09%, in intervalul 7 - 14 martie, in raport cu moneda euro, actiunile Nuclearelectrica SNN) reprezinta titlurile cu cel mai bun parcurs din cadrul indicelui BET, al celor mai lichizi emitenti de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a marcat o scadere de 0,53% in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 8 - 15 MARTIE BT Index Austria ATX - liderul topului fondurilor de investitii

Pe fondul aprecierii, in ansamblu, a celor mai importante actiuni listate la Bursa de Valori de la Viena Wiener Borse), titlurile BT Index Austria ATX, care afiseaza un randament de 2%, pentru intervalul 7 - 14 martie, s-au clasat pe prima pozitie in topul rentabilitatii fondurilor de investitii, in perioada avuta in vedere.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 11 - 18 MARTIE OMV Petrom - liderul randamentelor din BET

Afisand o crestere de 2,84%, in intervalul 11 - 18 martie, in raport cu moneda euro, actiunile OMV Petrom SNP) reprezinta titlurile care au marcat cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET, in perioada mentionata.

Ministrul Rovana Plumb a semnat, astazi, la Timisoara, contractul de finantare pentru cel mai amplu proiect din judetul Timis

Luni, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a semnat contractul de finantare pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Timis, alaturi de Ilie.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2614 seconds )