Libnet.ro
UNICEF

13:30

FEST - FDR 2019 lanseaza noi provocari

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
FEST - FDR 2019 lanseaza noi provocari

Intotdeauna revolutiile sociale, revolutiile politice au fost subliniate de teatru: veti descoperi intotdeauna, in forma dramatica, in forma de spectacol, un produs al evolutiei umane. Teatrul National continua acest drum fundamental! Societatea se va dezvolta prin teatru, prin adevar - cu aceste cuvinte a deschis Ada Hausvater, managerul Teatrului National, editia 2019 a FEST-FDR duminica, . continuă pe Ceaşca de Cultură

HOROSCOP rune 4 noiembrie. Racii au parte de succes, Capricornii au parte de noi provocari

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru LUNI 4 noiembrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata HAGALAZ : Exista activa in tine o nevoie de a rupe lanturile si a fi.

Duminica incepe FEST- FDR 2019. Spectacolul SUNT O BABA COMUNISTA, produs de TNTm, e premiera festivalului

Maine duminica, 3 noiembrie incepe o noua editie a Festivalului European al Spectacolului Timisoara Festival al Dramaturgiei Romanesti. Organizat de Teatrul National si sustinut de Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, Primaria si Consiliul Local Timisoara, cu sprijinul UNITER, FEST-FDR este singurul festival din Romania dedicat dramaturgiei nationale in identitatea ei distincta si, .

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1921 seconds )