Libnet.ro
UNICEF

07:30

Muzeul National Cotroceni lanseaza concursul de arte vizuale Cotroceni Creativ Junior

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Muzeul National Cotroceni lanseaza concursul de arte vizuale Cotroceni Creativ Junior

Cu prilejul Zilei Internationale a Muzeelor, Muzeul National Cotroceni lanseaza concursul de arte vizuale COTROCENI CREATIV JUNIOR, care se adreseaza elevilor aflati la inceput de drum, incurajandu-i sa isi etaleze creativitatea, sa isi imbogateasca experienta, oferindu-le, in acelasi timp, vizibilitate in lumea artei. Prin intermediul acestei competitii si avand deja experienta proiectelor Centenar Creativ si . continuă pe Ceaşca de Cultură

Muzeul National de Arta al Romaniei - primul muzeu care se redeschide in Bucuresti. Regulile de acces

Muzeul National de Arta al Romaniei se redeschide joi si anunta masurile pentru prevenirea contaminarii pe care trebuie sa le respecte vizitatorii. Muzeul isi reia activitatea cu publicul in ziua in care se implinesc 70 de ani de la inaugurarea sa.

Muzeul National Brukenthal se redeschide incepand de miercuri

Muzeul National Brukenthal a anuntat ca se redeschide, incepand de miercuri, in conditii speciale impuse de pandemie. Se va masura temperatura vizitatorilor, iar acestia trebuie sa poarte corect masca de protectie. Timpul maxim pe care turistii il pot petrece in salile muzeului este de doua ore. intre 13. 30 si 14. 30 se face dezinfectie.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )