Libnet.ro
UNICEF

17:30

SUPLIMENT EDUCATIA - DE LA TABLA LA TABLETA CONSILIUL NATIONAL AL ELEVILOR: Cum ai vrea sa arate noul an scolar?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SUPLIMENT EDUCATIA - DE LA TABLA LA TABLETA CONSILIUL NATIONAL AL ELEVILOR: Cum ai vrea sa arate noul an scolar?

Aflati, firesc, in linia intai a celor interesati de felul cum se vor desfasura cursurile, elevii vin cu propuneri concrete pentru adultii aflati in functii decizionale. Consiliul National al Elevilor lanseaza ResetEDU: in contextul educational actual, luand in considerare scenariile privind inceperea anului scolar publicate de catre autoritati, Consiliul National al Elevilor da startul demersului ResetEDU, sub umbrela caruia vom lansa consultari si vom formula propuneri privind scoala in timp de pandemie. continuă pe Ziarul Bursa

SUPLIMENT EDUCATIA - DE LA TABLA LA TABLETA Majoritatea elevilor au facut eforturi proprii ca sa-si poata continua studiile

Elevii au fost printre primii afectati de pandemia de Covid 19. Vazut ca o mare vacanta, invatamantul online este departe de a fi o fericire. Tudor-Alexandru Panait, vicepresedinte al Consiliului National al Elevilor, ne-a oferit cateva raspunsuri la intrebarile care ii framanta pe elevi.

SUPLIMENT EDUCATIA - DE LA TABLA LA TABLETA impreuna nu lasam niciun elev in urma

Vodafone Romania se implica in extinderea programului educational Scoala din valiza derulat de Fundatia Vodafone Romania, in parteneriat cu Fundatia World Vision Romania, pentru a oferi elevilor sanse egale de acces la educatia digitala.

SUPLIMENT EDUCATIA - DE LA TABLA LA TABLETA Scoala in vremea coronavirusului

Educatia traverseaza o criza fara precedent. Noul coronavirus a spulberat toate socotelile profesorilor, elevilor si parintilor - practic, in ultimele luni, toata lumea a fost obligata sa se adapteze, din mers, la noua realitate.

SUPLIMENT EDUCATIA - DE LA TABLA LA TABLETA ANTONIO GUTERRES, SECRETARUL GENERAL AL ONU: Lumea se confrunta cu o catastrofa generationala din cauza inchiderii scolilor

Lumea ce confrunta cu o catastrofa generationala din cauza inchiderii scolilor in timpul pandemiei, este de parere Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, care a subliniat, ieri, ca aducerea elevilor inapoi, in siguranta, in salile de clasa trebuie sa fie o prioritate de top, conform Reuters, citata de Hotnews.

SUPLIMENT EDUCATIA - DE LA TABLA LA TABLETA Noul an scolar, in ceata

Desi se discuta intens in aceasta perioada pe subiect si deschiderea noului an scolar se apropie cu pasi rapizi, ceea ce face ca presiunea din partea elevilor, profesorilor si parintilor sa fie din ce in ce mai mare, totusi autoritatile inca nu au stabilit cum se va desfasura anul scolar 2020-2021.

SUPLIMENT EDUCATIA - DE LA TABLA LA TABLETA Educatia de business, un criteriu important in supravietuirea unei afaceri, in special pe timp de criza

Educatia de business a liderilor a devenit un criteriu important in supravietuirea unei afaceri, in special in perioadele de criza, conform specialistilor din domeniu. Programele MBA pot veni in sprijinul managerilor pregatindu-i sa se descurce in mediul de business, sa reusasca sa mentina pe piata afacerile pe care le conduc atunci cand acestea trec prin situatii limita si chiar sa urce pe culmile succesului. Un Executive MBA este un program educational complex, dedicat managerilor si antreprenorilor care isi doresc o dezvoltare sau consolidare a carierei, isi propun sa aiba un rol strategic in activitatea firmei sau au propria companie pe care doresc sa o creasca, la nivel national sau peste hotare.

SUPLIMENT EDUCATIA - DE LA TABLA LA TABLETA TELEKOM: inca de la inceput, misiunea Adservio a fost digitalizarea educatiei

Contextul pandemiei de coronavirus a rezultat in scoli inchise nu doar in Romania, ci in intreaga lume. La nivel mondial, peste 1,2 miliarde elevi, din 186 de tari, nu au mai putut participa la ore in clase. Astfel, educatia s-a schimbat dramatic, odata cu cresterea semnificativa a e-learning-ului, prin care predarea are loc de la distanta, pe platformele digitale.

SUPLIMENT EDUCATIA - DE LA TABLA LA TABLETA Organizatia Salvati Copiii lanseaza campania Vreau la scoala!

Excluderea copiilor care provin din familii cu posibilitati materiale reduse de la procesul de invatamant in perioada pandemiei) reprezinta o drama. Aproape jumatate dintre elevii din tara noastra 47%) au avut acces limitat la educatie, in timpul masurilor de izolare impuse de pandemie, neavand la dispozitie o tableta sau un computer.

SUPLIMENT EDUCATIA - DE LA TABLA LA TABLETA COVID-19 forteaza un miliard de copii sa paraseasca sistemul educational

*Guvernele din tarile cu venituri mici si medii ar putea ajunge sa cheltuiasca pentru educatie cu 77 de miliarde de dolari mai putin decat era planificat in urmatoarele 18 luni COVID-19 se transforma intr-o situatie de urgenta pentru educatia globala. Milioane de copii, in special cei din clasa cea mai saraca si fete tinere, risca sa piarda oportunitatile de invatare care le-ar putea transforma viata, potrivit Forumului Economic Mondial.

SUPLIMENT EDUCATIA - DE LA TABLA LA TABLETA MINISTERUL EDUCATIEI: Se asteapta decizia Ministerului Sanatatii prin care se va decide calea pentru noul an scolar

Ministerul Educatiei si Cercetarii asteapta decizia Ministerului Sanatatii prin care se va decide calea pe care ministerul respopnsabil cu educatia o va aborda pentru noul an scolaruniversitar, respectiv daca scoala va fi efectuata cu elevii fata in fata, online, mixt sau prin alte forme intermediare, in functie de nivelul de invatamant, ne-au transmis reprezentantii Ministerului Educatiei, intr-un interviu.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )