Libnet.ro
UNICEF

01:05

5 to go sustine performanta: Academia 5 to go, cel mai nou proiect al brandului romanesc de cafea

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
5 to go sustine performanta: Academia 5 to go, cel mai nou proiect al brandului romanesc de cafea

5 to go, cel mai mare lant de cafenele din Europa de Est si cea mai accesata franciza din Romania, lanseaza Academia 5 to go, proiect prin care isi doreste sa ofere tinerilor oportunitatea sa ajunga acolo unde vor ei, sa isi urmeze talentul si sa atinga performanta in domeniile alese. Proiectul este lansat in . continuă pe Ceaşca de Cultură

Bambusul, cel mai nou material folosit in constructia locuintelor durabile

Bambusul, planta folosita din cele mai vechi timpuri in diverse scopuri, devine un element tot mai important in lumea actuala a plasticului si a otelului, fiind utilizat chiar ca material pentru constructia de locuinte.

Din ce vrea Adelina Pestritu sa faca milioane mai nou

Adelina Pestritu este o femeie cu spirit intreprinzator si a reusit sa isi construiasca o afacere de succes din propria imagine. Nu vrea sa se opreasca insa aici si are planuri marete de business impreuna cu sotul ei, Virgil Steblea.

Alarmant. Pretul carnii de porc in Bulgaria e la cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani

Pretul carnii de porc in Bulgaria a atins un nivel record. Este la cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani. Autoritatile dau asigurari ca vor urmari cu atentie evolutiile. Fermierii spun ca majorarea.

Cel mai modern centru de radioterapie din tara va fi construit la Spitalul Universitar din Capitala

Municipiul Bucuresti va beneficia de cel mai modern centru de radioterapie din tara, dupa ce managerul Spitalului Universitar de Urgenta a semnat, astazi, contractul de constructie si dotare. Daca va fi deschis la termen, peste doi ani, centrul va oferi servicii medicale profund necesare bolnavilor cu afectiuni oncologice.

Cuprumin, cel mai bun pret din istoria companiei, la concentratul de cupru

CupruMin a obtinut cel mai bun pret pe tona de produs, in istoria companiei, la recent incheiata lic.

Burkina Faso, lovita de cel mai sangeros atac jihadist din ultimii ani: 37 de morti si 60 de raniti, dupa o ambuscada asupra unui convoi cu angajati ai unei companii miniere canadiene

Burkina Faso a fost lovita de cel mai sangeros atac jihadist din ultimii ani, in conditiile in care, miercuri, a avut loc o ambuscada asupra unui convoi, care transporta angajati ai unei companii miniere.

Cel mai grav accident feroviar din istoria Romaniei, pe linia Ploiesti Buzau. Au fost 66 de morti si un singur vinovat

Cel mai grav accident feroviar din istoria Romaniei a avut loc in anul 1917, la Ciurea. Majoritatea romanilor foloseau cu mult timp in urma expresia Acarul Paun atunci cand cineva este acuzat fara dovezi de un lucru si ramane tapul ispasitor. Cine a fost numit vinovat pentru decesul a 66 de persoane si ce legatura .

CURS VALUTAR. Euro a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimele sase luni. in urcare sunt si celelalte valute

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, miercuri, un curs de referinta de 4,7626 leieuro, in crestere cu 0,18% fata de valoarea atinsa marti. Acesta este cel mai ridicat nivel din 21.

Ce se strica cel mai des la centralele termice. Defectiuni, cauze si solutii. Cine poate face reparatia

Tot mai muti romani isi monteaza in locuinte centrale termice pe gaz, in conditiile in care sistemele de termoficare devin tot mai vechi, iar caloriferele nu se incalzesc cat ar trebui. Cei care isi achizitioneaza centrale termice trebuie sa stie ca acestea se pot defecta in cazul in care nu sunt intretinute cum trebuie. Iata .

BURSELE DIN LUME Pietele europene, aproape de cel mai ridicat nivel al ultimilor patru ani

Bursele din Europa au crescut ieri, apropiindu-se de cel mai ridicat nivel al ultimilor patru ani, in conditiile in care atentia investitorilor a fost indreptata in continuare la perspectivele unui acord comercial SUA-China.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )