Libnet.ro
UNICEF

23:00

Teatrul National din Bucuresti lanseaza platforma online TNB TV

Adevărul Adevărul,
Teatrul National din Bucuresti lanseaza platforma online TNB TV

Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti lanseaza in aceasta luna TNB TV, o platforma cu transmisiuni live pe pagina de YouTube a teatrului, primul pas spre o televiziune online. continuă pe Adevărul

Cine castiga alegerile locale din Bucuresti. Oamenii au stabilit: Gabi Firea, lupta stransa cu Nicusor Dan

Potrivit unui sondaj IRSOP, in Bucuresti, peste 70% din populatia cu drept de vot sustine ca va vota la alegerile locale din septembrie. De aceasta data, prezenta declarata la urne e plauzibila datorita tensiunilor din societate, precum si a incertitudinilor economice si a polarizarii politice. b Cine va castiga alegerile locale din Bucuresti. Alegatorii au stabilit: .

Amenzi de 95.000 de lei, in urma unor controale la cluburi, baruri si terase din Bucuresti

Politistii din Bucuresti, impreuna cu reprezentanti ai altor institutii cu atributii de control privind respectarea masurilor de prevenire a raspandirii coronavirusului, a dat amenzi de 95. 000 de lei in urma unor controale facute, in noaptea de vineri spre sambata, la cluburi, baruri si terase din Capitala.

UPDATE Spitalul Colentina din Bucuresti preia din nou pacienti non-COVID, pentru prima data dupa 4 luni Firea: Nu se vor putea face internari de vineri

Spitalul Colentina din Bucuresti preia din nou pacienti non-COVID incepand de astazi, la 4 luni dupa ce a fost desemnat spital de suport COVID si nu a mai primit alte tipuri de pacienti. Directia de Sanatate Publica Bucuresti a emis avizul temporar pentru functionarea unitatii medicale in regim deschis, atat pentru pacientii COVID, cat si pentru cei care necesita tratament de specialitate pentru alte patologii.

Cum transforma pandemia COVID 19 sistemul de invatamant si cat de pregatiti sunt profesorii din Romania pentru scoala online

Sistemul de invatamant este printre cele mai afectate de pandemia COVID-19 si Ministerul Educatiei are mai putin de doua luni sa vina cu solutii viabile si sa faca modificarile necesare, astfel incat elevii sa nu aiba de suferit. Ministrul Monica Anisie a declarat recent ca sunt sanse mici ca scoala sa inceapa in regim normal din toamna, iar cel mai bun scenariu este acela in care o parte a elevilor vor fi la scoala, iar ceilalti vor urma cursurile online. Totusi, cele cateva saptamani de cursuri online, de la finalului anului scolar, au aratat ca multi profesori nu stiu ce inseamna predare online, o buna parte din elevi nu au mijloacele necesare - laptopuritablete- iar pentru parintii este un efort logistic extraordinar. Rezultatele s-au vazut si la BAC, rata de promovare pentru sesiunea iunie-iulie 2020 fiind de 64,5%, cea mai mica din ultimii 6 ani.

Gabriela Firea explica numarul mare de pacienti COVID-19 din Bucuresti

Gabriela Firea afirma, intr-un mesaj postat sambata pe pagina sa de Facebook, ca Bucurestiul nu este focar de infectie cu COVID-19. Potrivit primarului general al Capitalei, ca 60% dintre pacientii tratati de spitalele din Capitala provin din alte judete.

RAED ARAFAT: Toate sectiile ATI-Covid din Bucuresti sunt pline

Doctorul Raed Arafat a declarat azi ca, la aceasta ora, nu mai exista locuri libere la Terapie Intensiva. Pacientii gravi sunt dusi la spitale din afara Bucurestiului, dar si acestea incep sa nu mai aiba loc la terapie intensiva.

Arafat: Toate sectiile de Terapie Intensiva-Covid din Bucuresti sunt pline Niciun caz grav nou nu mai poate fi internat Si maine vom avea o cifra record

Doctorul Raed Arafat a declarat vineri ca, la aceasta ora, nu mai exista locuri libere la Terapie Intensiva. Este vorba despre Institutul Matei Bals, Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes, Institutul Marius Nasta si Spitalului Militar. Semnalul este ca sunt tot mai multe cazuri grave. La acest moment, analiza de la ora 18 ne arata ca maine vom avea din nou o cifra record de peste 800 de cazuri, probabil 866 de cazuri, spune Arafat. Arafat: Cine este asimptomatic si decide sa se externeze, nu se va izola singur acasa, ci si familia este obligata sa stea in carantina.

NICUSOR DAN: Alegerile locale - momentul in care PSD poate fi dislocat total din Bucuresti

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan considera ca pentru alegerile locale, candidaturile comune ale formatiunilor de dreapta la sectoare ar garanta o victorie pe linie a dreptei in Bucuresti, mai ales ca la sfarsitul unui mandat esuat, primarul Gabriela Firea e un candidat extrem de vulnerabil.

IN PRAG ELECTORAL: Gabriela Firea propune alocarea a 2,5 milioane de euro pentru 45 de parohii din Bucuresti

Primarul General al Municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, propune o rectificare a bugetului Capitalei in care sunt alocati peste 2,5 milioane de euro pentru 45 de parohii din Capitala, transmite Buletin de Bucuresti.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2612 seconds )