Libnet.ro
UNICEF

05:30

Regizorul Eugenio Barba, de Ziua Mondiala a Teatrului: Teatrul este arta de a darui

Adevărul Adevărul,
Regizorul Eugenio Barba, de Ziua Mondiala a Teatrului: Teatrul este arta de a darui

Eugenio Barba, una dintre cele mai importante personalitati ale teatrului contemporan, regizor, teoretician, creator de scoala si fondator al legendarului Teatru Odin, primul artist care a primit o stea pe Aleea Celebritatilor de la Sibiu, transmite in acest an, din partea Festivalului International de Teatru de la Sibiu, mesajul de Ziua Mondiala a Teatrului. continuă pe Adevărul

Ziua Mondiala a Teatrului la Teatrul National Bucuresti

Astazi, de Ziua Mondiala a Teatrului, de la ora 11. 30 si pana la caderea ultimei cortine, Teatrul National I. Caragiale TNB) isi deschide portile pentru toti cei ce sunt curiosi sa descopere ce se intampla in spectaculoasa cladire din centrul Capitalei. in Sala Media vor avea loc 2 proiectii cu intrarea libera.

Maraton de spectacole la Palatul Culturii Teodor Costescu, de Ziua Mondiala a Teatrului

Palatul Culturii Teodor Costescu din Drobeta Turnu Severin sarbatoreste maine, 27 martie, Ziua Mondiala a Teatrului. in acest sens, a pregatit un maraton de spectacole, evenimentele debutand inca de la primele ore ale diminetii 10,00) cu un spectacol pentru copii, plin de culoare, voie buna si armonie, Cei trei purcelusi.

Echipa Teatrului Dramatic Fani Tardini Galati doneaza sange de Ziua Mondiala a Teatrului

Miercuri, 27 martie, de Ziua Mondiala a Teatrului, mai multi angajati ai Teatrului Dramatic Fani Tardini Galati vor dona sange la Centrul Regional de Transfuzie Galati.

Aproximativ 130.000 de romani cu epilepsie. 26 martie, Ziua Mondiala a Epilepsiei

Daca este sa extrapolam datele europene la populatia Romaniei, circa 130. 000 de romani sufera de aceasta afectiune, au afirmat astazi medici neurologi, cu ocazia Zilei Mondiale a Epilepsiei.

Teatrul National din Bucuresti isi deschide portile de Ziua Mondiala a Teatrului

Ziua Mondiala a Teatrului se sarbatoreste anual pe 27 martie de 58 de ani incoace. in cinstea ei, Teatrul National din Bucuresti va avea portile deschise pentru toata lumea. Astfel, in.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )