Libnet.ro
UNICEF

11:45

Les Roumains de Paris, cea mai ravnita carte de la standul Romaniei de la Paris, a fost tradusa si in limba romana

Adevărul Adevărul,
Les Roumains de Paris, cea mai ravnita carte de la standul Romaniei de la Paris, a fost tradusa si in limba romana

Cel mai vandut titlu de la standul Romaniei de la Salonul cartii de la Paris 2018 a fost Les Roumains de Paris de Basarab Nicolescu Louis Monier, publicat de editions Michel de Maule. Povestea unei fotografii celebre cu trei nume legendare Eliade, Cioran, Ionesco , scriitori reuniti intr-o fotografie facuta in 1977 de Louis Monier in Piata Furstenberg, a fost tradusa si in limba romana. Albumul Romani la Paris a aparut la Editura Vremea. continuă pe Adevărul

Cea mai scumpa camera Canon va trage urmatoarele filme de Hollywood

Canon produce de multi ani camere foto cu abilitati impresionante de captura video, dar cea mai noua creatie a japonezilor joaca intr-o cu totul alta liga. intr-o competitie pentru inovatie permanenta, oficialii Canon au dezvaluit prima lor camera full-frame pentru cinematografie. Aceasta camera video de top face o treaba foarte buna in a concura cu [].

Tenisul romanesc pierde un mare talent: Cea mai buna junioara a ales sa reprezinte alta tara din lipsa fondurile oferite pentru a isi continua cariera (FOTO)

Lipsa fondurile pentru sportul de performanta continua sa dauneze grav Romania. Cea mai buna junioare din tenisul romanesc, Karola Bejenaru, a ales sa aplice pentru cetatenia britanica din lipsa fondurile.

Vinerea Floriilor, spectacol extraordinar, prilejuit de cea mai importanta sarbatoare a crestinilor: invierea Mantuitorului

Vineri, 30 martie 2018, ora 18,00, la Teatrul Tony Bulandra, Centrul Judetean de Cultura Dambovita are bucuria de a va invita la un spectacol extraordinar, prilejuit de cea mai importanta sarbatoare a crestinilor - invierea Mantuitorului.

Romania are cea mai noua metoda de evaluare a alimentelor. Bacteriile, depistate in timp record

Romania dispune de cea mai noua metoda de evaluare a produselor alimentare. Sallmonella sau alte bacterii periculoase din alimente pot fi depistate acum intr-un timp-record cu ajutorul noilor tehnologii, ceea ce.

City Insurance, cea mai mare durata medie de plata a dosarelor de daune RCA. Uniqa Asigurari, cea mai mica durata medie de plata

In ultimele trei luni de anul trecut au fost avizate 77. 684 dosare de dauna la companiile de asigurare autorizate sa practice asigurarea obligatorie auto RCA, cu 6,83% mai multe decat cele avizate in trimestrul al treilea din 2017. Autoritatea de.

VIDEO incepe Saptamana Patimilor. Duminica Floriilor, prima zi din cea mai intensa perioada a ortodoxiei

Duminica Floriilor este prima zi din Saptamana Patimilor, care ne aduce aminte de Patimile, Rastignirea si ingroparea Domnului. in aceasta perioada, Biserica invita pe credinciosi la rugaciune mai intensa, in fiecare seara oficiindu-se in biserici slujbaDeniei.

Cea mai controversata decizie a americanilor in cel de-Al Doilea Razboi Mondial. Cum s-au hotarat sa omoare aproape 200.000 de oameni in 2 secunde

Bombardamentele cu proiectile nucleare de la Hiroshima si Nagasaki au reprezentat una dintre cele mai controversate decizii ale celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Pentru unii specialisti a fost un act necesar pentru scurtarea razboiului, in timp ce pentru altii o crima cumplita. in orice caz, pentru supravietuitori a fost o trauma fara sfarsit.

Cum este valorificata turistic cea mai veche asezare umana din Europa. A fost atestata in Severin si-ar avea o vechime de 9.000 de ani

Judetul Mehedinti are un potential turistic urias, numai ca autoritatile locale nu-si dau interesul sa-l exploateze. in schimb, vecinii sarbii si-au conservat foarte bine istoria si acum castiga de pe urma ei. Muzeul Lepenski Vir este unul dintre cele mai vizitate obiective din Serbia.

Nora Iuga: Cea mai mare realizare a mea? Inca o astept...

Este poeta, prozatoare, traducatoare, membra a Uniunii Scriitorilor din Romania. Si cel mai in varsta blogger-poet. La 87 de ani, Nora Iuga debordeaza de vitalitate, umor si optimism, a jucat recent intr-un film despre propria viata si isi doreste sa.

FOTO Dezastrul din cea mai importanta vama intre Romania si Basarabia

Considerata principala poarta de intrare in UE la granita de est a Romaniei, Vama Albita arata ca dupa bombardament. Soferilor care tranziteaza punctul de frontiera le este imposibil sa mai ocoleasca gropile uriase formate pe asfalt.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )