Libnet.ro
UNICEF

01:05

MIHAI FIFOR: Cei care au depus motiunea vor doar sa darame

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MIHAI FIFOR: Cei care au depus motiunea vor doar sa darame

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor, sustine ca partidele care au depus motiunea de cenzura vor doar sa darame, dar nu sunt in stare sa construiasca nimic, precizand ca tara noastra nu isi permite o astfel de aventura. continuă pe Ziarul Bursa

Fifor: Cei care au depus motiunea vor doar sa darame, nu sunt in stare sa construiasca

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor, sustine ca partidele care au depus motiunea de cenzura vo.

Ce trebuie sa stie cei care au depus Declaratia unica in 2018 si vor bonificatiile promise de Finante si ANAF

Mihaela Triculescu nu mai este sefa ANAF, de pe 3 iunie, dar ordine semnate de aceasta continua sa apara in Monitorul oficial. Si saptamana trecuta au fost cateva, iar acum a fost publicat unul important. Este vorba despre procedura de acordare a bonificatiilor pentru depunerea prin mijloace electronice de transmitere la distanta in anul 2018 a declaratiei unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice, precum s pentru plata cu anticipatie a obligatiilor fiscale declarate in anul 2018 prin declatia unica.

Mihai Fifor: Motiunea nu va trece! Vor doar sa darame, dar nu sunt in stare sa construiasca nimic

Mihai Fifor, purtatorul de cuvant al PSD, acuza opozitia parlamentara ca, desi isi doresc sa dea jos guvernul PSD, nu sunt in stare sa vina cu propuneri coerente pentru o viitoara guvernare. Ce vor.

Mihai Fifor (PSD): Opozitia nu are nicio propunere serioasa de premier, niciun program de guvernare. Vrea doar sa darame, dar nu e in stare sa construiasca nimic

Mihai Fifor, purtatorul de cuvant al PSD, considera ca Opozitia nu are nicio propunere de inlocuire a Guvernului Dancila pentru ca nu este in stare sa construiasca nimic, ci pur si simplu vrea sa.

Mihai Fifor: Jocuri de imagine, incununate fastuos la Cotroceni sub semnul Aliantei Austeritatii. Arata doar lipsa de respect pentru romani

Mihai Fifor, purtatorul de cuvant al PSD, a catalogat ceremonia pentru semnarea acodului national de la Cotroceni drept niste jocuri de imagine, incununate fastuos la Cotroceni sub semnul Aliantei Austeritatii PN.

MIHAI FIFOR, PSD: Iohannis nu a facut nimic timp de cinci ani

Presedintele Klaus Iohannis ataca PSD, dar el nu a facut nimic timp de cinci ani, a afirmat, ieri, presedintele Consiliului National al PSD, Mihai Fifor.

CONSILIUL CONCURENTEI: Costuri mai mici pentru cei care isi aleg compania de racordare la reteaua de electricitate

Consumatorii care isi aleg singuri compania pentru realizarea lucrarilor de racordare la reteaua electrica platesc mai putin pentru aceste servicii, in comparatie cu cei care accepta tariful initial propus de operatorul de distributie, conform analizei preliminare derulate de Consiliul Concurentei pe aceasta piata.

intalnire cruciala la Palatul Victoria. Viorica Dancila: Cei care vor sa voteze motiunea de cenzura sa iasa in fata

UPDATE in sedinta care se desfasoara marti la Palatul Victoria,premierul Viorica Dancilaa declarat potrivit unor surse,ca ar fi bine sa se ridice in picioare politicienii care vor sa.

Murad: Peste 10% dintre cei care aveau rezervari la mare le-au anulat din cauza reparatiilor pe autostrada spre Constanta

Peste 10% dintre turistii care isi facusera rezervari pentru litoralul romanesc le-au anulat din cauza lucrarilor de reparatii care se executa pe Autostrada Soarelui A2), a declarat, marti, presedintele.

20 de glume seci pe care putini le vor intelege

Daca te-ai saturat de glumele acelea sofisticate, poti sa te delectezi cu cateva glume seci pe care putini le vor intelege. Unele sunt chiar amuzante, chiar daca n-au consistenta. Sunt bancuri simple pe care le poate face oricine. Nu-ti trebuie facultate sau alte studii de specialitate ca sa faci glume bune, iar pentru cele seci, .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )