Libnet.ro
UNICEF

01:05

Holender, dat in judecata pentru defaimarea artistilor Operei Nationale Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Holender, dat in judecata pentru defaimarea artistilor Operei Nationale Bucuresti

Opera Nationala Bucuresti, prin Beatrice Rancea, director general interimar, nu raspunde articolelor tendentioase, false si lipsite de substanta, de natura a afecta activitatea institutiei aduse in spatiul public de diferite persoane precum cele aparute in ultima perioada, potrivit unui comunicat. Ioan Holender, fostul director artistic al Festivalului Enescu, a avut atacuri dure la adresa artistilor, invitati la Opera de Beatrice Rancea. continuă pe Adevărul

Situatie HALUCINANTA: Un copil de 10 ani este dat in judecata pentru datoriile tatalui mort

Un copil de 10 ani este dat in judecata pentru datoriile tatalui mort. Procurorul care l-a chemat pe baiat in instanta ceruse bani tatalui chiar si atunci cand acesta era in spital. Dupa.

Directorul Operei Nationale, Beatrice Rancea, denunta declaratiile tendentioase ale fostului director al Operei de stat din Viena: Vom sesiza instanta de judecata

Opera Nationala Bucuresti, institutie de cultura aflata in subordinea Ministerului Culturii si Identitatii Nationale reprezentata prin Beatrice Rancea, Manager Director General.

Rusia a fost data in JUDECATA pentru TERORISM la Curtea Internationala de Justitie. Vezi cine indrazneste!

Ucraina a intentat un proces la Curtea Internationala de Justitie ONU cu scopul de a trage Rusia la raspundere pentru acte de terorism si discriminare in timpul agresiunii sale ilegale impotriva.

Silvio Berlusconi, trimis in judecata pentru mita in scandalul sexual Rubygate

Fostul premier italian Silvio Berlusconi va fi trimis in judecata, fiind acuzat ca a mituit martori pentru a nu depune marturie impotriva sa in scandalul sexual in care a fost acuzat ca a platit tinere femei pentru sex, arata Reuters.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )