Libnet.ro
UNICEF

13:15

Toata lumea din familia noastra al lui Radu Jude a fost proiectat la Cinemateca romaneasca de la ICR Londra

Adevărul Adevărul,
Toata lumea din familia noastra al lui Radu Jude a fost proiectat la Cinemateca romaneasca de la ICR Londra

Programul Cinematecii Romanesti de la sediul Institutului Cultural Roman din Londra a continuat joi, 4 iulie, cu ultima proiectie dinaintea vacantei de vara cel de-al doilea lungmetraj al lui Radu Jude, Toata lumea din familia noastra. continuă pe Adevărul

Cand Andreea Marin a scos portofelul, toata lumea din jur a ramas ingrozita: Da, chiar despre aceasta suma este vorba!

Andreea Marin si diplomatul Adrian Brancoveanu au inceput sa investeasca masiv in casa in care locuiesc, semn ca relatia lor se consolideaza pe zi ce trece, potrivit CanCan.

POTRIVIT ANALIZEI TERMENE.RO, IN FIRMELE DIN TARA NOASTRA: Viteza de recuperare a creantelor a ajuns la 85 de zile

Viteza de recuperare a creantelor a ajuns la 85 de zile in randul firmelor din tara noastra, conform celor mai recente date, din anul 2018, in scadere fata de nivelul din 2017 94 de zile), releva o analiza Termene. ro, realizata cu prilejul lansarii redBill, o baza de date publica in care orice companie poate sa raporteze facturile neincasate de la clienti.

IN VARA 2018, DIN CAUZA ZBORURILOR INTARZIATE: Pasagerii din tara noastra au pierdut 2.500 ore de vacanta

Pasagerii din tara noastra ai companiilor aeriene au pierdut 2. 500 de ore de vacanta in vara anului trecut din cauza nenumaratelor intarzieri, potrivit unui raport AirHelp.

SONDAJ CNIPMMR: Mediul de afaceri din tara noastra nu vrea amnistie fiscala

Mediul de afaceri din tara noastra se opune adoptarii masurii amnistiei fiscale si considera ca persoanele fizice si microintreprinderile ar trebui sa fie, in principal, vizate de aceasta masura in cazul in care ea ar fi instituita, arata un studiu realizat de Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR).

Caru cu vedete: Arsinel a facut atac cerebral? Nu mi-am recunoscut nici fiul; Lady Gaga ar fi insarcinata cu Bradley Cooper. Toata lumea spune ca Gaga radiaza si isi ascunde burtica

Pamela Anderson uimeste din nou! Goala complet la 52 ani. Vedeta care a implinit 52 de ani pe 1 iulie s-a alaturat unei campanii umanitare si a pozat nud pentru a atrage atentia asupra. Dida Dragan si Florin Chilian inregistreaza un cantec patriotic! De trei decenii n-a avut nimeni curaj sa cante asa ceva. Lucram la o melodie care vine sa trezeasca in inimile romanilor.

Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii sunt socati si ies in strada: Pica Guvernul?

Pensionarii spanioli n-au mai suportat si au iesit in strada, in mai multe orase din tara, cerand o recalculare a pensiilor si indemnand la ocuparea drumurilor, dupa modelul vestelor galbene in.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2046 seconds )