Libnet.ro
UNICEF

15:46

Tosca, cea mai puternica opera a lui Puccini, intr-o noua punere in scena pe scena Operei Nationale Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Tosca, cea mai puternica opera a lui Puccini, intr-o noua punere in scena pe scena Operei Nationale Bucuresti

Opera Nationala Bucuresti prezinta sambata, 30 martie 2019, si duminica, 31 martie 2019, premiera spectacolului Tosca de Giacomo Puccini. Regia, decorul, costumele si light design-ul poarta semnatura lui Mario De Carlo. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Tiberiu Soare. Corul Operei Nationale Bucuresti va fi pregatit de catre Daniel Jinga, iar corul de copii de catre Smaranda Morgovan. Asistenti de regie Claudia Machedon si Paula Gherghe. continuă pe Adevărul

Biografia lui Michelle Obama devine cea mai vanduta din toate timpurile?

Biografia lui Michelle Obama, fosta Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii, a fost lansata pentru prima oara in 2018 si a devenit rapid cea mai bine vanduta carte a anului. Este acum oare pe cale sa devina cea mai vanduta din toate timpurile? .

Cea mai mare companie de infrastructura din lume vrea sa reconstruiasca Europa

Grupul italian Atlantia SpA, cea mai mare companie de infrastructura din lume, considera Europa drept cea mai atractiva piata pentru crestere si ar putea chiar sa beneficieze de pe urma Brexitului, in conditiile in care traficul prin tunelul de sub Canalul Manecii ar putea sa creasca, informeaza Bloomberg, potrivit Agerpres.

E oficial: Ea este cea mai INFLUENTA femeie din Romania! (FOTO)

Gala Forbes Woman 2019, desfasurata miercuri seara la Palatul Bragadiru din Bucuresti, si-a desemnat castigatorii. Pentru al treilea an consecutiv titlul de Cea mai influenta femeie din Romania a fost.

Gheorghe era un cuceritor, iar femeile ii cadeau in plasa rand pe rand. Niciuna nu avea nici cea mai vaga idee ce avea sa le ceara cand se indragosteau iremediabil de el. Toate au avut parte de cel mai urat cosmar, cand au inteles totul

Gheorghe din Cernavoda era un cuceritor, iar femeile ii cadeau in plasa rand pe rand. Niciuna nu avea nici cea mai vaga idee ce avea sa le ceara cand se indragosteau iremediabil de el. Culmea, barbatul.

Autobiografia fostei prime-doamne a SUA Michelle Obama, aproape sa devina cea mai succes carte de memorii din istorie

Michelle Obama este aproape de un succes istoric. Volumul sau, Becoming Povestea mea, titlul ales pentru versiunea in limba romana), s-a vandut in peste 10 milioane de exemplare in toata lumea. Datele au fost prezentate de editura Penguin Random House PRH) si au fost citate de Financial Times. Cartea de memorii a fostei prime-doamne a [] .

ANDREI ROTH (UIPATH): Suntem cea mai putin inovativa economie din Europa, dar potentialul exista

Studiile Uniunii Europene arata clar ca suntem cea mai putin inovativa economie din Europa, potentialul exista, dar ne lipsesc resursele, politicile si coerenta, a declarat, pentru Agerpres, Andrei Roth, Manager Cluj Office UiPath, la cea de-a doua editie a conferintei internationale dedicate inovarii - Innoteque .

Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania, prima din tara unde oamenii isi achita taxele doar la automate self-pay

Ciugud, comuna din judetul Alba cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania, este singura din mediul rural, din tara, in care oamenii isi pot plati taxele si impozitele locale la automate de tip 'self-pay', amplasate in magazinele din toate cele sase sate componente.

Cea mai mare competitie internationala despre comunicare a stiintei. De ce au nevoie studentii si cercetatorii romani ca sa participe

Studentii si cercetatorii romani care au invata sau lucreaza in inginerie, medicina, tehnologie, biologie, chimie, fizica sau matematica pot participa la FameLab, cea mai importanta competitie internationala de comunicare a stiintei, desfasurata in peste 30 de tari. inscrieri se pot face pana pe 31 martie.

Stiati ca cea mai urata femeie din lume a primit zeci de cereri in casatorie: cum a ajuns sa fie vanduta

Exista multe imagini cu femei care au fost mai pution inzestrate cu frumusete si pe care publicul in general le-a numit, urate, dar Julia Pastrana este un caz total neobisnuit. Iar daca credeti ca doar accidental cineva a auzit de ea, va inselati pentru ca Julia a fost in lumina reflecoarelor o perioada si a [] .

Uber se extinde in Orientul Mijlociu, prin cea mai mare achizitie a sa

Compania preia Careem pe 3,1 miliarde de dolari Uber Technologies face cea mai mare achizitie a sa, prin cumpararea rivalei din Dubai, Careem Networks FZ, pentru 3,1 miliarde de dolari, intr-o tranzactie care-i va extinde operatiunile in Orientul Mijlociu, transmit BBC si Reuters.

ştiri din Cultura

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )