Libnet.ro
UNICEF

15:00

Frida Kahlo, cel mai nou emoji din telefoanele noastre

Adevărul Adevărul,
Frida Kahlo, cel mai nou emoji din telefoanele noastre

Autoportrete ale artistei Frida Kahlo au fost transformate intr-o serie de 160 de emoji, denumite FridaMoji, care vor fi disponibile in magazinul virtual al companiei Apple incepand din luna martie, informeaza The Huffington Post. Distribuie pe Facebook. continuă pe Adevărul

Cel mai batran miliardar din lume, David Rockefeller, a murit la 101 ani

Cel mai batran miliardar din lume, David Rockefeller, a murit in somn, luni dimineata, la resedinta sa din New York.

VIDEO Titlul de cel mai bun profesor din lume, acordat unei canadience ce preda intr-un sat izolat din Arctica

O femeie ce preda intr-un sat izolat din zona arctica a Canadei a castigat duminica, la Dubai, titlul de cel mai bun profesor din lume, care este insotit de un cec in valoare de 1 milion de dolari, transmite AFP online.

Bill Gates ramane cel mai bogat om din lume, gigantii internetului se apropie rapid (Forbes)

Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, ramane cel mai bogat om din lume, potrivit clasamentului revistei Forbes publicat luni, si care confirma ascensiunea de nestopat a gigantilor internetului, scrie AFP.

Candidatul independent Emmanuel Macron a fost votat drept cel mai convingator candidat din dezbaterea prezidentiala. Pe locul al doilea s-a clasat Marine Le Pen

Candidatul independent Emmanuel Macron, favoritul francezilor in cursa prezidentiala, a castigat este dezbaterea dintre cei cinci candidati la presedintia Frantei, dupa o disputa televizata care a stabilit un record de audienta, relateaza marti publicatia Politico.

Gigi Becali: Voi depune o plangere penala impotriva Administratiei Nationale a Penitenciarelor. Vulpe e cel mai periculos militian din puscarii

Patronul echipei FCSB, George Becali, a anuntat, marti, ca va depune o plangere penala la Parchetul General impotriva directorului Penitenciarului Rahova, dupa ce un detinut s-a sinucis deoarece nu a fost invoit sa mearga sa asiste la inmormantarea fratelui sau.

O profesoara din Canada a fost aleasa cel mai bun dascal din lume si a castigat un premiu de un milion de dolari

Profesoara Maggie MacDonnell a primit un premiu in valoare de un milion de dolari pentru munca ei in cadrul unei comunitati izolate din nordul extrem al Canadei.

Imagini care iti taie respiratia: Cum arata cel mai lung pod maritim din lume (VIDEO)

Imagini spectaculoase cu cel mai lung podmartitim din lume. Aflat in provincia Shandong, din estul Chinei, podul Jiaozhou Bay masoara 42 de kilometri lungime si are sase benzi de circulatie in.

Pietele europene urca la cel mai ridicat nivel al ultimelor 15 luni

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urmat un curs pozitiv vineri, atingand cel mai ridicat nivel din decembrie 2015 pana acum, in conditiile in care, saptamana trecuta, Federal Reserve din SUA a majorat dobanda, iar alegerile din Olanda nu au fost castigate de populisti.

Leul, la cel mai scazut nivel in raport cu euro din ultimii patru ani si jumatate

Leul a incheiat saptamana la cel mai mic nivel din ultimii patru ani si jumatate in raport cu moneda europeana, Banca Nationala a Romaniei BNR) anuntand, vineri, un curs de referinta de 4,5654 lei, in crestere cu 1,45 bani +0,32%) comparativ cu ziua precedenta.

David Rockefeller a murit. Filantropul era cel mai batran miliardar din lume

Filantropul David Rockefeller, cel mai batran miliardar din lume, a murit luni la varsta de 101 ani. Forbes l-a inclus, in aceeasi zi, in clasamentul celor mai bogati oameni din lume, cu o avere de 3,3 miliarde de dolari.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2092 seconds )