Libnet.ro
UNICEF

05:45

Klaus Iohannis ii va decora miercuri pe Alexander Hausvater, Gianina Carbunariu, Marius Manole si publicatia Timpul

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis ii va decora miercuri pe Alexander Hausvater, Gianina Carbunariu, Marius Manole si publicatia Timpul

Presedintele Klaus Iohannis ii va decora miercuri pe regizorii Alexander Hausvater, Radu Afrim, Gianina Carbunariu si Vava Stefanescu, actorii Constantin Cojocaru, Sorin Leoveanu si Marius Manole, dar si publicatia Timpul, intr-o ceremonie care va avea loc, de la ora 16. 30, la Palatul Cotroceni. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea: Acest guvern, aceasta coalitie, nu sustine interesele romanilor. Klaus Iohannis si Dacian Ciolos lucreaza la ordinele conducerii PNL (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a atacat marti, la sedinta Comitetului Executiv al PSD, pe presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos in contextul in sesizarii Curtii Constitutionale de.

Dragnea, dupa ce PNL a decis desemnarea lui Ciolos premier dupa alegeri: Un mincinos, si el, si Klaus Iohannis. Doi ipocriti

Presedintele PSD Liviu Dragnea a reactionat, marti, dupa ce PNL a votat in sedinta conducerii ca Dacian Ciolos sa fie propunerea de premier a partidului. Liderul social-democrat a afirmat ca si Dacian Ciolos si Klaus Iohannis sunt doi mincinosi, pentru ca initial, cand au cerut votul de sustinere in Parlament pentru Guvern, au promis ca primul-ministru nu se va implica in politica.

Klaus Iohannis: Rusia pune la indoiala principiile si mecanismele care asigura stabilitatea la nivel european

Klaus Iohannis a declarat marti ca Federatia Rusa pune la indoiala principiile si mecanismele care asigura stabilitatea la nivel european si a spus ca Romania se afla la confluenta unor zone care genereaza provocari semnificative la adresa securitatii euroatlantice si care impun redefinirea puterii militare, precum si adaptarea modalitatilor de raspuns.

Klaus Iohannis: Chiar daca nu se va semna acordul de liber schimb dintre UE si Canada, o sa gasim caile potrivite pentru a discuta despre eliminarea vizelor

Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat, luni, putin trist ca negocierile dintre Uniunea Europeana si Canada, pe tema acordului de liber schimb, au esuat. Cu toate acestea, seful statului a dat asigurari ca Romania va gasi caile potrivite pentru a continua discutiile cu autoritatile canadiene, privind eliminarea vizelor.

Klaus Iohannis sustine ca decizia PNL de a-l propune pe Dacian Ciolos ca premier, dupa alegerile parlamentare, este foarte buna

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca decizia Partidului National Liberal de a-l propune pe premierul Dacian Ciolos sa ramana la conducerea Executivului, dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie, este o idee foarte buna.

Klaus Iohannis: Daca ne dorim o armata moderna, este nevoie si de sustinere politica, dar si de resurse financiare

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca este nevoie de sustinere politica si de resurse financiare pentru ca Romania sa aiba o armata moderna.

Klaus Iohannis, despre viitorul armatei: Niciun stat nu e dispus sa renunte la o bucata asa mare de suveranitate pentru a exista o armata a UE

In cadrul unei mese rotunde cu teme de actualitate despre armata, eveniment organizat premergator Zilei Armatei, presedintele Klaus Iohannis a raspuns unor intrebari legate de prezentul si viitorul armatei romane.

Klaus Iohannis, despre incidentele de la mitingul unionistilor: Cred ca astfel de manifestari atrag atentia, dar sunt sceptic in ceea ce priveste utilitatea lor in demersul efectiv de unificare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut luni o reactie cu privire la incidentele de la sfarsitul saptamanii trecute de la mitingul din Capitala al unionistilor. Seful statului a declarat.

Klaus Iohannis, despre mitingul unionist: Sunt sceptic in ceea ce priveste utilitatea acestor manifestari in demersul de unificare. Politicienii au fost populisti

Presedintele Klaus Iohannis crede ca mitingul unionist de la Bucuresti nu ajuta nicidecum unirea dintre Romania si Basarabia. Seful statului taxeaza, in special, atitudinea liderilor politici care au tratat subiectul intr-o nota populist-electoralista.

Presedintele Klaus Iohannis, despre mitingul unionistilor: Protestatarii au exagerat putin

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca participantii la mitingul pentru unirea Basarabiei cu Romania au exagerat.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )