Libnet.ro
UNICEF

12:30

Interviurile FNT Margareta Paslaru si Aura Corbeanu, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Adevărul Adevărul,
Interviurile FNT Margareta Paslaru si Aura Corbeanu, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Interpreta Margareta Paslaru si Aura Corbenau, vicepresedinte executiv al UNITER, vor fi invitate de la ora 13. 00, in studioul Adevarul Live. Astazi este ultima zi a Festivalului National de Teatru 19-29 octombrie). continuă pe Adevărul

Interviurile FNT Mihaita. Reconstituirea unei vieti, la Adevarul Live, de la ora 14.00. Actorul va vorbi despre Shylock si despre cartea care i-a fost dedicata

Actorul George Mihaita, care joaca in spectacolul Shylock, reprezentat sambata si duminica in cadrul Festivalului National de Teatru FNT), este prezent de la ora 14. 00, in studioul Adevarul Live. Actorul va vorbi si despre cartea Mihaita. Reconstituirea unei vieti, scrisa de Doina Papp, care a fost lansata in FNT.

Interviurile FNT Marcel Iures si Florin Piersic Jr. aduc Stage dogs, in studioul Adevarul Live

Marcel Iures si Florin Piersic Jr. sunt prezenti, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, in cadrul Interviurilor FNT, care continua pana pe 30 octombrie. Cei doi actori vor prezenta, in cadrul Festivalului National de Teatru 19-29 octombrie 2018), spectacolul Stage Dogs la Teatrul Act. Stage Dogs, regizat de Florin Piersic Jr. , va avea doua reprezentatii duminica, de la ora 17. 00, si, respectiv, ora 21.

Interviurile FNT: Marcel Iures si Florin Piersic Jr. aduc Stage dogs in studioul Adevarul Live

Marcel Iures si Florin Piersic Jr. sunt prezenti, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, in cadrul Interviurilor FNT, care continua pana pe 30 octombrie. Cei doi actori vor prezenta, in cadrul Festivalului National de Teatru 19-29 octombrie 2018), spectacolul Stage Dogs la Teatrul Act. Stage Dogs, regizat de Florin Piersic Jr. , va avea doua reprezentatii duminica, de la ora 17. 00 si de la ora 21.

FNT 2018: Mihaita. Reconstituirea unei vieti, la Adevarul Live de la ora 14.00. Actorul va vorbi despre Shylock si despre cartea care i-a fost dedicata

Actorul George Mihaita, care joaca in spectacolul Shylock, reprezentat sambata si duminica in cadrul Festivalului National de Teatru FNT), este prezent, de la ora 14. 00, in studioul Adevarul Live. Actorul vorbeste si despre cartea Mihaita. Reconstituirea unei vieti, scrisa de Doina Papp, care a fost lansata in FNT.

Adevarul Live, ora 15.00. Rectorul Academiei SRI, despre scandalul plagiatelor in care sunt implicati fiica si ginerele lui Gabriel Oprea

Adrian Ivan, rectorul Academiei Nationale de Informatii Mihai Viteazul, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, despre fenomenul plagiatului. Institutia pe care o conduce i-a reclamat la CNATDCU pentru plagiat pe Ana Maria Tudor, fiica fostului vicepremier Gabriel Oprea, si pe Alexandru Marius Tudor, ginerele acestuia. in urma cu trei ani, Academia SRI le-a acordat acestora titlul de doctor inStudii de securitate.

Adevarul Live, ora 20.00. Maia Sandu, despre planurile opozitiei pentru alegerile parlamentare de la Chisinau

Presedinta Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, vine in studioul Adevarul Live Moldova luni, 29 octombrie, pentru a discuta despre ultimele evenimente politice de la Chisinau, dar si despre planurile opozitiei pentru perioada preelectorala, in contextul alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019.

ştiri din Cultura

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )