Libnet.ro
UNICEF

09:15

Craciun cu Mariana Nicolesco la Banca Nationala

Adevărul Adevărul,
Craciun cu Mariana Nicolesco la Banca Nationala

Minunile se repeta si dau stralucire Sfintelor Sarbatori ale Craciunului. Banca centrala a Romaniei a oferit inca o data somptuoasa Sala de Marmura pentru un concert liric extraordinar ideat de ilustra soprana Mariana Nicolesco, prin care s-au ridicat sunete inaltatoare in jurul bradului sacru, intr-o traditie impamantenita de multi ani. continuă pe Adevărul

Banca Nationala va lansa in circulatie bancnote si monede cu noua stema a tarii

Incepand cu data de 1 ianuarie 2018, Banca Nationala a Romaniei va lansa in circulatie bancnote si monede cu noua stema a tarii, anunta institutia printr-un comunicat.

Incepand cu 1 ianuarie 2018, Banca Nationala a Romaniei va lansa in circulatie bancnote si monede cu noua stema a tarii

Incepand cu data de 1 ianuarie 2018, Banca Nationala a Romaniei va lansa in circulatie bancnote si monede cu noua stema a tarii. Bancnotele cu noua stema vor avea inscrisa pe avers data de 1 ianuarie 2018, toate celelalte elemente grafice ale bancnotelor si monedelor cu noua stema, caracteristicile acestora, precum si elementele de siguranta ale bancnotelor cu noua stema, vor fi aceleasi cu cele ale bancnotelor si monedelor aflate in circulatie, au transmis joi reprezentantii Bancii Centrale.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )