Libnet.ro
UNICEF

16:45

LA CAMPIONATUL MONDIAL MICROSOFT OFFICE 2019: Doi elevi romani, campioni mondiali la Word si Excel

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA CAMPIONATUL MONDIAL MICROSOFT OFFICE 2019: Doi elevi romani, campioni mondiali la Word si Excel

Doi elevi romani au castigat medalii de aur la Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist 2019, iar un al treilea a castigat medalia de bronz, informeaza Microsoft Romania intr-un comunicat. continuă pe Ziarul Bursa

Elevi romani, campioni mondiali la Word si Excel la Campionatul Mondial Microsoft Office

Doi elevi romani au castigat medalii de aur la Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist 2019,.

Romania, dubla campioana la competitia mondiala de Microsoft Office

In cadrul etapei globale a Campionatului Mondial Microsoft Office Specialist 2019, desfasurat in aceasta saptamana la New York in SUA, doi elevi romani au castigat medalii de aur la categoriile Specialist World Championship la Word si Excel, iar un alt elev din Romania a primit medalia de bronz la categoria PowerPoint!.

Preot catolic, condamnat la 18 ani de inchisoare pentru ca a abuzat sistematic si oribil doi elevi

Abuzurile comise de Michael Higginbottom, acum in varsta de 76 de ani, au avut loc in anii 1970 si 1980. Acesta a profitat sexual de doi elevi adolescenti carora le preda, iar procurorul de caz a aratat si ca amandoi baietii au fost amenintati cu violenta si au primit lovituri de curea, relateaza The Independent.

FOTO Elevi romani participanti la un concurs national de istorie, cazati in conditii mizere. Sa nu va mai intrebati de ce tinerii fug cat mai departe de Romania

Mai multi elevi participanti la un concurs national de istorie desfasurat in Turnu Magurele, Teleorman de catre Ministerul Educatiei au avut parte de conditii mizere de cazare, dupa cum se poate vedea din fotografiile care au aparut in social media.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )