Libnet.ro
UNICEF

13:00

Dezbatere Historia la Adevarul Live: Cine s-a opus Romaniei la Conferinta de Pace de la Paris?

Adevărul Adevărul,
Dezbatere Historia la Adevarul Live: Cine s-a opus Romaniei la Conferinta de Pace de la Paris?

Pentru Romania, Primul Razboi Mondial nu s-a incheiat la 11 noiembrie 1918. inaintarea Armatei Romane in Transilvania s-a facut in etape, iar pana la sfarsitul lunii ianuarie 1919, soldatii romani au ajuns la Muntii Apuseni. continuă pe Adevărul

Bacalaureat 2019. Rezolvarea subiectelor la Geografie, la Adevarul Live

Absolventii de clasa a XII-a au sustinut astazi ultima proba din cadrul examenului de maturitate, proba la alegere a profilului. im emisiunea Adevarul Live, dascalul Ioan Marculet va explica si va rezolva subiectele care s-au dat astazi elevilor care au ales proba de Geografie.

Bacalaureat 2019. Rezolvarea subiectelor la Biologie, la Adevarul Live

Absolventii de clasa a XII-a au sustinut astazi ultima proba din cadrul examenului de maturitate. La Adevarul Live, de la ora 15:00, profesoara de Biologie Ionela Cociorva, de la Colegiul National I. Caragiale va rezolva si va explica subiectele la Biologie.

Bacalaureat 2019. Subiectele de la Istorie, rezolvate la Adevarul Live

Rezolvarea subiectelor la Istorie. La Adevarul Live, de la ora 16:00, subiectele la Istorie vor fi rezolvate de catreprofesoara Iuliana Caplescu, de la Colegiul National Matei Basarab. Subiectele au fost accesibile, sustin dascalii, dar au avut si mici chichite.

Bacalaureat 2019. Subiectele la Matematica, rezolvate la Adevarul Live

Rezolvarea subiectelor la Matematica. Absolventii de clasa a XII-a au sustinut, miercuri, examenul la proba obligatorie a profilului. La Adevarul Live, de la ora 15:00, profesoara de Matematica, Denisa Tanasescu, de la Colegiul I. Caragiale va rezolva subiectele primite de absolventii de liceu.

Ce mai inseamna un chip si un trup frumos pentru romani? Aflam de la chirurgul plastician Dana Jianu, la Adevarul Live

Dr. Dana Jianu, medic primar chirurgie plastica si doctor in medicina, vine la Adevarul Live sa ne explice ce-si doreau romanii in materie de frumusete acum 25 de ani, cand medicul realiza primul implant mamar cu silicon, si ce-si doresc astazi.

Adevarul Live de la 13.00: Baietii de la Days of Confusion canta in deschiderea concertului The Cure

Baietii de la Days of Confusion vor canta pe 22 iulie in deschiderea concertului The Cure, prezentat de Rock the City. Trupa se pregateste sa sarbatoreasca si zece ani de la infiintare.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )