Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dezbatere Historia la Adevarul Live, ora 12.30: Razboiul petrolului, cina va falimenta?

Adevărul Adevărul,
Dezbatere Historia la Adevarul Live, ora 12.30: Razboiul petrolului, cina va falimenta?

Criza produsa de coronavirus afecteaza economia la nivel mondial. Razboiul comercial declansat intre Arabia Saudita si Rusia a prabusit cotatiile internationale ale petrolului. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 16.00: Pandemia ridica o intrebare: cat de pregatita este sau ar trebui sa fie Romania si industria sa farmaceutica?

Ne raspunde o somitate in domeniu, Generalul Victor Voicu, vicepresedinte al Academiei Romane, fostul sef al catedrei de Farmacologie clinica, Toxicologie si Psihofarmacologie de la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davilla din Bucuresti in dialog, incepand cu ora 16, pe Adevarul LIVE cu jurnalistul Cristian Unteanu.

Dacian Ciolos, la Adevarul Live: Ce viitor mai are UE dupa pandemie?

Liderul PLUS Dacian Ciolos vorbeste, la Adevarul Live, despre viitorul UE in contextul pandemiei. Se va destrama proiectul european sau va iesi mai puternic din criza? Tari puternic afectate de coronavirus, ca Italia sau Spania, ar putea parasi comunitatea europeana din cauza sprijinului firav pe care l-au primit de la Bruxelles? Cati bani europeni poate atrage Romania pentru sectorul medical?.

Adevarul LIVE:Care sunt rezervele Romaniei de a se reface dupa pandemie?

Itrebarea este simpla. Raspunsul nu. Vectorii care trebuie introdusi in ecuatie sunt multipli: saracie, metalitate traditionala a dezvordinii sociale, politizare excesiva a tuturor nivelelor administratiei publice, reactii intarziate sau inexistente. Pandemia va trece. Urmeaza un moment de decont national si nu numai in cazul Romaniei.

Dezbatere Historia LIVE: Cum va arata lumea dupa coronavirus?

Vom mai regasi, dupa iesirea din criza mondiala provocata de coronavirus, lumea in care am trait inainte de izbucnirea pandemiei? Cate crize vor urma si de ce tip?Vor recupera economiile noastre pierderile si in cat timp? Cum vor reactiona cele mai mari puteri ale lumii si cine va iesi mai bine din criza?.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )