Libnet.ro
UNICEF

10:31

Dezbatere Historia la Adevarul Live:Romania Primului Razboi Mondial, vazuta prin lentilele camerelor de filmat

Adevărul Adevărul,
Dezbatere Historia la Adevarul Live:Romania Primului Razboi Mondial, vazuta prin lentilele camerelor de filmat

Cand izbucneste Marele Razboi, in 1914, germanii sunt cei care au initiativa folosirii in scopuri propagandistice a fotografiei si cinematografiei. Cand izbucneste Marele Razboi, in 1914, germanii sunt cei care au initiativa folosirii in scopuri propagandistice a fotografiei si cinematografiei. continuă pe Adevărul

Dezbatere Historia la Adevarul LIVE:Romania Primului Razboi Mondial, vazuta prin lentilele camerelor de filmat

Cand izbucneste Marele Razboi, in 1914, germanii sunt cei care au initiativa folosirii in scopuri propagandistice a fotografiei si cinematografiei. Cand izbucneste Marele Razboi, in 1914, germanii sunt cei care au initiativa folosirii in scopuri propagandistice a fotografiei si cinematografiei.

Elemente de munitie din Primul Razboi Mondial, gasite de un barbat din judetul Gorj

Trei proiectile de calibru 76 de milimetri fara focos si 164 de cartuse de calibru 7,62 au fost gasite, vineri, de un barbat din judetul Gorj, cu ajutorul unui detector de metale. Munitia, provenind din Primul Razboi Mondial, a fost ridicata de specialistii ISU pentru a fi distrusa.

Eroii din Primul Razboi Mondial sunt omagiati in Pasul Valcan, trecatoarea din Carpati unde s-au dat lupte grele in 1916

Turistii sunt invitati, sambata, in Pasul Valcan la ceremoniile dedicate luptelor crancene purtate de Armata romana in Primul Razboi Mondial.

Adevarul Live, ora 21.00. Igor Dodon, despre protestele opozitiei din Chisinau

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va oferi un interviu vineri, 24 august, in cadrul emisiunii Adevarul Live, incepand cu ora 21. Seful statului va vorbi despre protestul opozitiei de dreapta fata de presedintele tarii si Guvern.

Curiozitati despre implanturile dentare, la Adevarul Live de la ora 14.00

Noile tehnologii disponibile in cabinetele stomatologice le permit persoanelor cu dinti lipsa sa plece acasa in aceeasi zi cu zambetul complet. Ce trebuie sa stim despre noile tipuri si sisteme de implant dentar aflam la Adevarul Live de la ora 14. 00 de la medicul implantolog si parodontolog Alexandru Georgescu.

Indicatiile lui Ion Antonescu in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial: Cine va fi prins ca omoara sau batjocoreste populatia sa fie executat pe loc

La neregulile petrecute in spatele frontului, maresalul Ion Antonescu cerea pedepse maxime. Este in interesul superior al conducerii razboiului sa aparem in fata poporului roman si din teritoriile ocupate ca liberatori de sub jugul bolsevic, iar nu ca barbari care au venit sa-i jefuiasca, sa-i batjocureasca, sa-i omoare, spunea el.

Adevarul Live, ora 13.00:Tensiunile grave intre Turcia si SUA pot dezechilibra frontul de sud-est al NATO?

O intrebare care revine obsedant in presa internationala pentru ca raspunsul poate aduce fie o consolidare a pozitiei traditionale a Turciei ca atu major al NATO in regiune fie, la fel de posibil, sa duca la o restructurare totala a echilibrului de securitate in zona Marii Negre, in estul Mediteranei, in Orientul Apropiat, in Afganistan si, prin extensie, poate influenta multe tari din intreaga lume musulmana prin puterea exemplului.

Adevarul Live, ora 14.00: Din culisele festivalului Cerbul de Aur 2018, cu Smaranda Vornicu, directoarea evenimentului

Dupa o absenta de noua ani, festivalul Cerbul de Aur revine cu o noua editie. Aceasta este dedicata Centenarului Marii Uniri si va avea loc in Piata Sfatului din Brasov in perioada 29 august - 2 septembrie.

Adevarul Live: Din culisele festivalului Cerbul de Aur 2018, cu Smaranda Vornicu, directoarea evenimentului

Dupa o absenta de noua ani, festivalul Cerbul de Aur revine cu o noua editie. Aceasta este dedicata Centenarului Marii Uniri si va avea loc in Piata Sfatului din Brasov in perioada 29 august - 2 septembrie.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )