Libnet.ro
UNICEF

14:00

Din 28 august, Atacuri la vest de Brasov, un nou numar al ziarului istoricAdev283;rul

Adevărul Adevărul,
Din 28 august, Atacuri la vest de Brasov, un nou numar al ziarului istoricAdev283;rul

Marti, 28 august, Adevarulcontinuaredifuzarea ziarelor-document Adev283;rul, oferind editia din 26 septembrie 1916,o cronica zbuciumata a intrarii Romaniei in Primul Razboi Mondial. continuă pe Adevărul

Iohannis: nainte de protestul din 10 august, nu am avut informari de la SRI despre posibile violente / Ramn la parerea ca institutiile statului au hiper-reactionat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca nu a fost informat de SRI inainte de mitingul din 10 august din Piata Victoriei despre posibile violente.

Procurorii cer o expertiza fizico-chimica a gazelor folosite de jandarmi la protestul din 10 august / 705 plngeri nregistrate la Parchet

Procurorii militari de la Parchetul General au cerut o expertiza fizico-chimica a gazelor lacrimogene folosite de catre jandarmi la protestul din 10 august, cercetarile urmand a fi efectuate de experti din Institutul de Expertize Criminalistice. Pana vineri, au fost inregistrate 705 plangeri.

Peste 650 de plangeri la Parchetul General, dupa protestul din 10 august

Procurorii militari au inregistrat, pana joi, 651 de plangeri din partea persoanelor care au avut de suferit in urma interventiei jandarmilor la protestul din 10 august. in urma activitatilor.

Noi perchezitii in cazul armei furate de la femeia jandarm la protestul din 10 august

Noi perchezitii in cazul armei furate in timpul protestului din 10 august. Doua persoane sunt audiate acum de anchetatori. Au fost afectuate doua perchezitii la domiciile a doi barbati. Sunt la audieri l.

in plin SCANDAL dupa protestul din 10 august, jandarmii pleaca intr-o misiune NATO

In plin scandal care vizeaza violentele jandarmilor la protestul din 10 august, un contingent de sapte ofiteri si 16 subofiteri pleaca intr-o misiune NATO de instruire si consiliere. Seful acestui contingen.

Stimpex, unul dintre producatorii pulverizatoarelor folosite de jandarmi la protestul din 10 august: Pulverizatorul de capacitate marita este un produs utilizat de peste 30 ani de Jandarmerie / CS-ul nu are caracter letal dect n conditii extreme - spatii

Pulverizatorul de capacitate marita PCM) este un produs utilizat de peste 30 ani de Jandarmeria Romana, precum si de formatiuni de interventie similare din toate statele din lume si nu vindem decat celor autorizati sa foloseasca astfel de produse, a precizat pentru HotNews. ro Marcel Istrate, directorul general al Stimpex, unul dintre distribuitorii pulverizatoarelor folosite de jandarmi pentru reprimarea protestului din 10 august. Acesta a spus ca produsele sunt pe baza de CS concentratie 1%), a oferit detalii despre produsele vandute Jandarmeriei si sustine ca CS-ul nu are caracter letal decat in conditii extreme: spatii inchise, precum si timpi de expunere indelungati.

Ce a vazut seful PSD, la televizor, n timpul protestului din 10 august: O tentativa de lovitura de stat esuata. Era organizare paramilitara / Nu am vazut nicio interventie disproportionata a Jandarmeriei

La aproape doua saptamani de la interventia brutala a Jandarmeriei in timpul protestului din 10 august, in prima iesire publica, Liviu Dragnea a sustinut ca a vazut, la televizor, tot ce s-a intamplat in Piata Victoriei si a comentat ca a fost o lovitura de stat esuata, iar interventia Jandarmeriei nu a fost disproportionata. El a precizat ca a vorbit, la momentul respectiv, la telefon cu premierul Dancila, nu si cu ministrul de Interne.

Liviu Dragnea, despre protestul din 10 august: Am vazut o tentativa de lovitura de stat esuata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a catalogat marele miting al diasporei din 10 august care s-a soldat cu ciocniri violente intre protestatari si jandarmi drept o tentativa de lovitura de stat esuata si l-a.

Aproape 400 de plangeri penale, dupa protestul din 10 august

Procurorii militari au inregistrat, pana marti, 386 de plangeri din partea persoanelor care au avut de suferit in urma interventiei jandarmilor la protestul din 10 august. Potrivit unui comunicat al.

Liviu Dragnea a convocat-o pe Carmen Dan in sedinta de URGENTA, dupa audierea privind violentele jandarmilor de la protestul din 10 august

Liviu Dragnea a convocat-o la sedinta pe Carmen Dan, marti, imediat dupa audierea din Comisia de Aparare cu privire la violentele de la protestul din 10 august, scrie Antena 3. La aceeasi sedinta au mai.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )