Libnet.ro
UNICEF

21:00

INTERVIU Alexandru Solomon, regizor: Cea mai mare rusine a mamei 8232;a fost ca nu si-a dat demisia 8232;din PCR

Adevărul Adevărul,
INTERVIU Alexandru Solomon, regizor: Cea mai mare rusine a mamei 8232;a fost ca nu si-a dat demisia 8232;din PCR

Alexandru Solomon 52 de ani) vorbeste despre sperantele parintilor sai in idealurile comuniste, dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial, despre marile dezamagiri resimtite dupa instaurarea regimului, dar si despre privilegiul de a creste si a se forma intr-un mediu cultural care continua sa-l inspire. continuă pe Adevărul

CEA MAI MARE BANCA A TARII: Slovenia a primit doua oferte pentru Abanca

Slovenia a primit doua oferte pentru cea mai mare banca a tarii, Abanca, de la fondul american de investitii Apollo si de la grupul ungar OTP, a anuntat astazi publicatia Delo, citand surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, transmite Reuters.

VIORICA DANCILA: Avem a doua cea mai mare crestere economica din UE

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca investitiile au un rol esential in dezvoltarea unei tari prin beneficiile rezultate pe piata muncii si prin facilitatile pe care le aduc zonelor unde sunt realizate, adaugand ca Eurostat si Institutul National de Statistica au anuntat recent ca Romania are a doua cea mai mare crestere economica din UE pe primul trimestru al acestui an.

Cercetatorii au aflat de ce japonezii au cea mai mare speranta de viata

Populatia Japoniei se bucura de cea mai lunga durata de viata medie din lume. in 2018, Organizatia Mondiala a Sanatatii a stabilit speranta medie de viata a japonezilor la 84 de ani.

Magazinele de retail din Europa: Cea mai mare crestere 2019 in Romania si Lituania (studiu GfK)

GfK anticipeaza o crestere a cifrei de afaceri de 2% pentru magazinele de retail din cele 27 de tari ale UE analizate mai putin Marea Britanie) in 2019. Cele mai mari rate de crestere este asteptat sa le aiba Romania 7%) si Lituania aproape 6%), potrivit celei mai recente analize GfK asupra pietei de retail europene, disponibila aici. Majoritatea consumatorilor europeni sunt in prezent impartiti intre forte opuse. Pe de o parte, este incertitudinea legata de Brexit, conflictele comerciale si perspective de crestere mai slabe pe pietele de export importante. Dar, pe de alta parte, Europa are o piata solida a fortei de munca, cresteri salariale mai mari si preturi moderate la combustibili.

Magazinele de retail din Europa: Cea mai mare crestere 2019 in Romania si Lituania

GfK anticipeaza o crestere a cifrei de afaceri de 2% pentru magazinele de retail brick-and-mortar) din cele 27 de tari ale UE analizate mai putin Marea Britanie) in 2019. Cele mai mari rate de crestere este asteptat sa le aiba Romania 7%) si.

Gabriel Les: Cea mai mare ingrijorare este Rusia

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a declarat vineri, la conferinta internationala Black Sea and Balkans Security Forum ce se desfasoara in statiunea Mamaia, ca evolutia securitatii in.

Productia de orz si orzoaica s-a apropiat de 2 milioane de tone, in 2018! Constanta, Braila si Calarasi sunt judetele cu cea mai mare pondere, acoperind o treime din productie

Productia de orz si orzoaica a depasit 1,87 milioane de tone anul trecut. O treime din productie a fost obtinuta in judetele Constanta, Braila si Calarasi, conform datelor centralizate de Institutul.

Avocatii de la Harvard cred ca pot rezolva cea mai mare problema de pe internet

Pirateria de continut digital este interzisa in aproape fiecare colt al mapamondului, dar opinia despre aceasta practica pare sa se schimbe. in cazul in care ai descarcat vreodata un film.

Cea mai inalta statie meteo din lume a fost instalata pe Everest in urma unei expeditii istorice

O expeditie recenta pe muntele Everest s-a soldat cu numeroase recorduri mondiale si premiere istorice, precum instalarea unei statii meteo in cel mai inalt punct de pe Pamant sau realizarea unei scanari lidar cu elicopterul de la cea mai mare inaltime de pana acum.

Harta mortalitatii infantile in Romania: Tulcea, pe primul loc in clasament, cu o rata a mortalitatii de 5 ori mai mare decat Bucurestiul

Judetele Tulcea, Botosani, Salaj, Calarasi si Caras Severin sunt fruntase in clasamentul mortalitatii infantile in Romania, cu cea mai mare rata de decese la mia de bebelusi nascuti vii, arata un raport al Organizatiei Salvati Copiii, realizat pe baza datelor Institutului National de Statistica. Rata mortalitatii infantile a scazut insa in Romania, in ceea ce priveste media pe tara, de la 10 la mia de copii nascuti vii, in 2012, la 6,5 la mie, conform datelor provizorii ale INS pentru anul 2018.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3425 seconds )