Libnet.ro
UNICEF

15:00

VIDEO Dezbatere Historia la Adevarul Live. Delegatia maghiara la Conferinta de Pace de la Paris: Romanii sunt o natie inferioara

Adevărul Adevărul,
VIDEO Dezbatere Historia la Adevarul Live. Delegatia maghiara la Conferinta de Pace de la Paris: Romanii sunt o natie inferioara

La 18 ianuarie 1919, la Paris, au inceput lucrarile Conferintei de Pace. Obiectivul conferintei era stabilirea noii configuratii teritoriale rezultate dupa terminarea Primului Razboi Mondial. in acest context, conducatorul delegatiei maghiare, contele Albert Apponyi a pus la dispozitia marilor puteri ample memorii in care apara cauza Ungariei. continuă pe Adevărul

Dezbatere Historia la Adevarul Live. Delegatia maghiara la Conferinta de Pace de la Paris: Romanii sunt o natie inferioara

La 18 ianuarie 1919, la Paris, au inceput lucrarile Conferintei de Pace. Obiectivul conferintei era stabilirea noii configuratii teritoriale rezultate dupa terminarea Primului Razboi Mondial. in acest context, conducatorul delegatiei maghiare, contele Albert Apponyi a pus la dispozitia marilor puteri ample memorii in care apara cauza Ungariei.

Adevarul Live, ora 12.00. Ionel Danca, despre solutia PNL pentru stoparea valului de infractori eliberati din inchisori

Ionel Danca, purtator de cuvant al PNL si candidat in cursa interna pentru Primaria Capitalei, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre cum vad liberalii rezolvarea situatiei generate de Legea recursului compensatoriu, despre ordonanta Guvernului prin care sunt impuse noi taxe, pregatirea europarlamentarelor si pregatirea candidatilor pentru locale.

Adevarul Live. Romanii, rezultate mult sub asteptari la primul Grand Slam al anului, turneul de la Australian Open

De la ora 13. 00, in cadrul emisiunii Adevarul Live vom discuta despre rezultatele dezamagitoare inregistare de reprezentantii Romaniei dupa primele trei zile de la inceperea Australian Open.

Adevarul Live, ora 12.00: Liberalul Florin Citu arata cat de mult ne impovareaza apocalipsa fiscala a PSD

Liderul senatorilor PNL, Florin Citu, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre ordonanta privind apocalipsa fiscala, adoptata de Guvernul Dancila, va raspunde atacurilor venite de la ministrii PSD si va da detalii despre cursa interna pentru europarlamentare.

VIDEO Solutia PNL pentru criza din energie: Abrogati imediat taxa pe cifra de afaceri pentru sistemul energetic. Astfel, salariile minerilor ar putea fi majorate cu 20%

Ionel Danca, purtator de cuvant al PNL si candidat in cursa interna pentru Primaria Capitalei, vorbeste, la Adevarul Live, despre cum vad liberalii rezolvarea situatiei generate de Legea recursului compensatoriu, despre ordonanta Guvernului prin care sunt impuse noi taxe, pregatirea europarlamentarelor si pregatirea candidatilor pentru locale.

Adevarul Live, ora 14: Daniel Daianu, despre efectele economice ale unui BREXIT fara acord

Este din ce in ce mai posibil sa ne confruntam cu cel mai negru dintre scenarii: un BREXIT dur, fara reguli, doar cu certitudinea ca atat Marea Britanie cat si tarile din UE vor fi nevoite sa ia masuri de protectie care vor produce efectele unui cutremur prelungit pe ani, poate pe decenii de acum inainte.

Despre boala care ramane netratata din cauza rusinii, la Adevarul Live de la ora 14.00

75% din populatie se confrunta cel putin o data in viata cu aceasta problema dureroasa. La femei, poate sa apara mai devreme, in timpul unei sarcini. Este cauzata de sedentarism si de alimentatia saraca in fibre. Medicul Ana-Laura Manda, specialista in chirurgie generala, ne explica la Adevarul Live de la ora 14. 00 cum se trateaza corect si eficient boala hemoroidala.

Despre boala care ramane netratata din cauza rusinii, la Adevarul Live

75% din populatie se confrunta cel putin o data in viata cu aceasta problema dureroasa. La femei, poate sa apara mai devreme, in timpul unei sarcini. Este cauzata de sedentarism si de alimentatia saraca in fibre. Medicul Ana-Laura Manda, specialista in chirurgie generala, ne explica la Adevarul Live cum se trateaza corect si eficient boala hemoroidala.

Adevarul Live: Un numerolog si un astrolog vorbesc despre vibratia anului 2019

Numerologul Corina Stratulat si astrologul Daniela Simulescu vorbesc despre vibratia anului 2019 si ce ne aduce acesta. De la ora 13. 00, aflam ce ii este rezervat fiecarei zodii si ce reprezinta numarul destinului.

Solutia PNL pentru criza din energie: Abrogati imediat taxa pe cifra de afaceri pentru sistemul energetic. Astfel, salariile minerilor ar putea fi majorate cu 20%

Ionel Danca, purtator de cuvant al PNL si candidat in cursa interna pentru Primaria Capitalei, a vorbit, la Adevarul Live, despre solutiile liberalilor pentru criza din sistemul energetic. De asemenea, Ionel Danca a explicat cum poate fi stopat valul de infractori eliberati inainte de termen pe legea recursului compensatoriu, legea adoptata de majoritatea PSD-ALDE-UDMR.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )