Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIDEO Prim-ministrii Romaniei in Al Doilea Razboi Mondial

Adevărul Adevărul,
VIDEO Prim-ministrii Romaniei in Al Doilea Razboi Mondial

Poate nu ati observat. in acest an onorarea zilei de 9 mai 1877 - cand Adunarea Deputatilor a proclamat Independenta Romaniei si Mihail Kogalniceanu a rostit o alocutiune emblematica - nu a mai fost pomenita in discursul la nivel inalt. Sa fim azi mai putin independenti? Si aniversarea Zilei Victoriei in ultima conflagratie mondiala a fost mai degraba marcata exemplar, peste Ocean, de Donald Trump si nefiresc expediata in Europa. continuă pe Adevărul

VIDEO Jens Stoltenberg, despre rolul NATO la 75 de ani de la cel de-al Doilea Razboi Mondial

Intr-un mesaj adresat cu ocazia marcarii a 75 de ani de la victoria Aliatilor in cel de-al Doilea Razboi Mondial, secretarul general al NATO Jens Stoltenberg aduce aminte cat de importanta este solidaritatea in vremuri grele.

La 75 de ani de la cel de-al Doilea Razboi Mondial, Putin a vorbit singur in fata soldatului necunoscut: apel la unitate si niciun cuvant despre coronavirus

Rusia este invincibila daca este unita, a spus Vladimir Putin sambata cu ocazia comemorarii a 75 de ani de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, potrivit AFP.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Europei: Este cea mai dificila perioada dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, de Ziua Europei, un mesaj in care arata ca spiritul unitatii si al solidaritatii au fost foarte importante in contextul pandemiei, adaugand ca este cea mai dificila perioada pentru continent, dupa al Doilea Razboi Mondial.

Iohannis: Europa trece prin cea mai dificila perioada de la al Doilea Razboi Mondial. Romania a dovedit ca este un partener de incredere

Presedintele Klaus Iohannis spune, cu ocazia Zilei Europei, ca batranul continent trece prin cea mai dificila perioada de la al Doilea Razboi Mondial, iar in confruntarea cu aceasta provocare fara precedent Romania a dovedit inca o data ca este un partener de incredere, fiind primul stat membru care gestioneaza constituirea unei rezerve strategice de echipamente medicale pentru intreaga Uniune.

Trump, catre veteranii celui de-al Doilea Razboi Mondial: in fata pandemiei, America va triumfa, ca in 1945

Presedintele american Donald Trump a asigurat vineri, la cea de-a 75-a aniversare a sfarsitului celui de-al Doilea Razboi Mondial, ca, la fel ca in 1945, America va triumfa, de data asta in fata coronavirusului, scrie AFP.

Imaginile razboiului: cum au ajuns ruine doua simboluri ale Bucurestiului in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial

Arhivele Diplomatice ale Ministerului Afacerilor Externe au publicat in ziua in care se implinesc 75 de ani de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial in Europa imagini cu doua simboluri ale Capitalei bombardate.

Ceremonii discrete in Europa la 75 de ani de la capitularea Germaniei. Boris Johnson compara lupta impotriva Covid-19 cu cel de-al Doilea Razboi Mondial

Intr-o scrisoare adresata veteranilor, premierul britanic Boris Johnson a comparat noua lupta, dusa impotriva pandemiei de coronavirus, cu cel de-al Doilea Razboi Mondial.

Boris Johnson compara lupta impotriva pandemiei cu Al Doilea Razboi Mondial

Premierul britanic, Boris Johnson, a comparat noua lupta impotriva pandemiei de coronavirus cu Al Doilea Razboi Mondial, intr-o scrisoare adresata veteranilor, de ziua aniversara a capitularii Germaniei naziste.

Historia Digital: 75 de ani de la finalul celui de-al Doilea Razboi Mondial

Intr-o editie de colectie a Historia Digital sunt reconstituite ultimele zvacniri ale unui conflict care a sfasiat lumea. Cititi-le pe indelete veti intelege mai bine povestile de front ale bunicilor. Ultimele luni ale celui de-al Doilea Razboi Mondial, culminand cu prabusirea Reich-ului, cu imaginea unui Berlin fumegand.

Experimente militare bizare in Al Doilea Razboi Mondial. Cum au fost folosite animalele ca bombe distrugatoare

Experimentele secrete cu animale in Al Doilea Razboi Mondial. Caini, porumbei, lilieci si soareci au fost transformati in arme de temut in confruntarile armate.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )