Libnet.ro
UNICEF

15:30

Actorul Victor Rebengiuc: Asta ma enerveaza cel mai mult: comunismul si PSD-ul

Adevărul Adevărul,
Actorul Victor Rebengiuc: Asta ma enerveaza cel mai mult: comunismul si PSD-ul

Pe 6 octombrie, la libraria Humanitas de la Cismigiu, a avut loc o intalnire deschisa cu Victor Rebengiuc, pe tema Actorul fata cu societatea. La intalnirea moderata de Monica Andronescu, acesta a vorbit despre situatia actorului in Romania de astazi, despre marile intalniri pe care le-a avut intr-o viata infuzata de teatru, dar si despre motivele pentru care nu joaca in Morometii 2. continuă pe Adevărul

Victor Rebengiuc: Toata conducerea tarii e formata din niste semidocti, niste oameni fara pregatire... Asta ma enerveaza cel mai mult: comunismul si PSD-ul

Toata conducerea tarii e formata din niste semidocti, niste oameni fara pregatire, care, pentru noi cei care mai citim o carte si mai stim ce se intampla in lume, nu sunt buni. Asta ma enerveaza cel mai mult: comunismul si PSD-ul, a declarat actorul Victor Rebengiuc in cadrul Intalnirilor Yorick de la Librariile Humanitas. Artistul a vorbit despre Romania de azi, despre motivele care l-au facut sa nu accepte sa filmeze in Morometii 2 si despre generatia de aur, scrie Ziarul Metropolis.

Victor Rebengiuc: Toata conducerea tarii e formata din semidocti, oameni fara pregatire. Asta ma enerveaza cel mai mult, comunismul si PSD-ul

Actorul Victor Rebengiuc a declarat, intr-o intalnire cu publicul, ca Toata conducerea tarii e formata din niste semidocti, niste oameni fara pregatire si a sustinut, in acest context, ca o sa mor tot in comunism! Credeam ca nu.

De ce se tem cel mai tare antreprenorii si ce ii motiveaza cel mai mult cand isi deschid o afacere - studiu

Intrebati care este cea mai mare amenintare asupra succesului afacerii lor, multi antreprenorilor si-au exprimat ingrijorarea cu privire la lipsa unui sprijin financiar, situatia economica din tara lor, taxele si birocratia. Aceste ingrijorari variaza in functie de tara, de situatia economica generala si taxele din tara respectiva, fiind mai evidente in Italia si Romania, arata un studiu realizat de Metro.

O sa mor tot in comunism! Credeam ca nu! Victor Rebengiuc, ingrozit de politicienii romani: Cand ii vad la televizor, ma sperii

Actorul Victor Rebengiuc este o persoana implicata in actualitatea politica. intr-un discurs sustinut recent, acesta a facute mai multe remarci cu privire la nivelul politicienilor care ne conduc, dar s.

Victor Rebengiuc, mesaj cutremurator despre moarte. Dorinta ciudata a marelui actor

Marele actor Victor Rebengiuc a vorbit recent, in cadrul unui evenoment, despre moarte. Da, vorbesc cu lejeritate despre asta, gata se-apropie, e dupa colt, aici, poate sa fie oricand. Eu sunt.

Singura explicatie pentru mutarea contributiilor: obligarea celor cu PFA si DA sa plateasca mai mult. Ce surpriza ii asteapta pe bugetari?

Care este ratiunea mutarii contributiilor sociale de la angajator la angajat? Determinarea celor care plateau doar partea angajatului PFA, drepturi de autor, etc. ) sa contribuie mai mult la stat. Si inca o categorie care va fi puternic afectata de.

Avertisment din partea analistilor economici: Vom munci mai mult si ne vom pensiona tarziu

Vom munci mai mult si ne vom pensiona mai tarziu, pentru a putea sustine bugetul de stat si plata pensiilor - acesta este avertismentul dur al analistilor economici. in 2042, din salariul unui angajat se.

Roger Federer: Ma asteptam ca Rafa sa nu joace la Beijing, dar asa e el - un mare profesionist. Nu voi juca mai mult decat o fac acum

Roger Federer va disputa la Shanghai competitie din categoria Masters) primul turneu oficial dupa eliminarea din sferturile de la US Open. Elvetianul a discutat despre ce urmeaza pentru el, despre locul 1 ATP si despre evolutia foarte buna a lui Rafa Nadal. Ma asteptam ca Rafa sa nu joace la Beijing, a fost ocupat dupa US Open. Dar asa e el, un mare profesionist. Nu voi juca mai mult decat o fac acum, a precizat fostul lider mondial.

O secretara din Satu Mare castiga mai mult decat presedintele Romaniei. Cum a fost posibil

Salariul unei secretare din Satu Mare, care depaseste 23. 000 de lei,a starnit controverse. Eva Sava din comuna Paulis a ajuns sa castige mai mult decat presedintele Romaniei, dupa.

California este devastata de cel mai grav incendiu de vegetatie din istoria sa. Cel putin 17 oameni au murit

California este devastata de cel mai grav incendiu de vegetatie din istoria sa. Case, podgorii si zeci de mii de hectare de padure au ars in ultimele 48 de ore. Cel putin 17 oameni au murit si alti 100.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2286 seconds )