Libnet.ro
UNICEF

22:45

Rosmersholm a revenit pe o scena din Romania

Adevărul Adevărul,
Rosmersholm a revenit pe o scena din Romania

Intr-o cronica publicata la inceputul toamnei, cronica in care dam seama despre un bun, dar, din pacate, efemer spectacol cu Strigoii, montat de Alexander Hausvater pe scena Teatrului Dramatic I. Sirbu din Petrosani, faceam o observatie referitoare la raritatea montarilor cu piesele lui Ibsen pe scenele din Romania. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan: Telul USR este de a deveni al doilea partid din Romania in 2019 si de a da prim-ministrul in 2020

Presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan, a declarat, joi, la Zalau, ca formatiunea politica pe care o conduce isi propune sa devina principalul partid in orasele din Romania, cu telul de deveni al doilea partid la nivel national in 2019 si de a da primul ministru in 2020, transmite Agerpres.

Presedintele USR, Nicusor Dan: Obiectivul partidului este de a devenit a doua forta politica din Romania in 2019 si de a da prim-ministrul in 2020

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a declarat, joi, ca formatiunea politica pe care o conduce isi propune sa devina principalul partid in orasele din Romania, cu telul de deveni al doilea partid la nivel national in 2019 si de a da primul ministru in 2020.

Epidemia de rujeola din Romania atinge cote alarmante: de ce este importanta vaccinarea

Epidemia de rujeola din Romania atinge cote alarmante si atrage criticile celorlalte state de la nivel european. Problema rujeolei nu este una care sa fie tratata cu indiferenta, mai ales pentru ca ea poate avea consecinte grave pentru bolnav, existand numeroase cazuri de decese in Romania. Desiin anii trecuti ne-am aflat intr-o situatie similara, efectele [].

RUSII iSI SCOT BANII DIN ROMANIA!

Rusii de la Alro Slatina isi scot banii din Romania. Miliardarul Vitali Machitski a propus ca intregul profit pe anul trecut sa fie dat actionarilor. Actionarul majoritar Vimetco cere.

Un altfel de interviu cu Smiley despre antreprenoriat, HaHaHa Production si industria muzicala din Romania: Cred ca cel mai mare talent al meu este ca adun oameni faini in jur

Este unul dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania, cu o cariera muzicala de aproape doua decenii. Este cantaret, compozitor, producator, prezentator si om de entertainment, insa pe langa latura artistica, cea mai vizibila de altfel, putini ii.

Reactia ministrului Finantelor dupa informarea celui mare fond de pensii private din Romania privind nationalizarea fondurilor: imi exprim speranta ca informarile acestui administrator de fond sa fie corecte de acum inainte (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Viorel Stefan reactioneaza dupa ce cel mai mare fond de pensii private din Romania a tras un semnal de alarma si a sustinut ca au avut loc discutii despre o eventuala.

Seful Colegiului Psihologilor din Romania, suspendat dupa ce a fost trimis in judecata de DNA

Mihai Anitei, presedintele Colegiului Psihologilor din Romania, a fost suspendat din functie dupa ce a fost trimis in judecata de DNA, fiind acuzat de conflict de interese si folosirea sau prezentarea.

Cel mai mare administrator de fonduri de pensii private din Romania, avertisment pentru contributori

NN Pensii, cel mai mare administrator de fonduri de pensii private din Romania, si-a avertizat in aceasta saptamana contributorii printr-un newsletter ca statul ar putea sa treaca la.

Istoria numelor judetelor din Romania. De unde provine denumirea regiunilor

Unele nume ale judetelor din Romania provin din vechi cuvinte de origine straina, altele au legatura cu personalitati care au influentat zona sau sunt legate de diverse legende locale, scrie.

Orasul din Romania in care exista taxa pe umbra

Autoritatile locale din Romania se dovedesc a fi extrem de inventive cand vine vorba despre taxe. in mai multe localitati din tara sunt taxate cu cateva sute de lei casatoriile din.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )