Libnet.ro
UNICEF

15:15

Zarecinaia: Eu sunt un pescarus. Dar ce este un pescarus?

Adevărul Adevărul,
Zarecinaia: Eu sunt un pescarus. Dar ce este un pescarus?

Cea mai mare greseala pe care-am putea-o face despre spectacolul Pescarusul, montat recent de Andrei Serban la unteatru, ar fi sa cautam in acesta realismul cehovian nici macar cel stanislavskian, si cu atat mai putin cel atat de dorit si clamat de marxistii timpurii). Dar, daca acesta nu este un spectacol realist, atunci ce este? Mai degraba unul conceptual, cum rar se vede cu succes in teatrul romanesc. continuă pe Adevărul

Romania, tara cu cea mai mare evaziune la TVA, se considera nedreptatita! Ce spune ministrul Finantelor despre solutia propusa in UE?

Romania, tara cu cea mai mare evaziune fiscala in domeniu TVA din UE si care nu a luat nici o masura concreta in ultimii ani pentru a combate acest fenomen, se declara nedreptatita de solutiile propuse la nivel european in acest domeniu. Ministrul.

Fumatorii din Marea Britanie trec prin cea mai mare tranzitie. Lectia pe care o pot invata si romanii

In Marea Britanie, fumatorii trec prin cea mai mare tranzitie de la inventarea tigarii. Unul din trei fumatori a renuntat deja la tigara clasica. Le oferi nicotina de care au nevoie, pastrezi.

Cea mai mare harta formata din oameni

Peste 4. 800 de persoane au stabilit ieri, la Alba Iulia, recordul mondial cu cea mai mare harta a unei tari formata din oameni, in interiorul careia a fost format si numarul 100, simbolizand Centenarul Marii Uniri. Orasul a intrat astfel in Guinness World Records, conform News. ro.

VIDEO Record Guinness Book pentru cea mai mare harta formata din oameni, stabilit la Alba Iulia

807 persoane, majoritatea elevi, au stabilit, sambata, la Alba Iulia, un record mondial, Romania intrand astfel in Guinness Book cu cea mai mare harta a unei tari formata din oameni, relateaza Mediafax.

FOTO VIDEO Record Guinness la Alba Iulia: cea mai mare imagine a unei tari formata din oameni. Cifra 100 realizata simbolic in harta Romaniei

Mii de copii, tineri si adulti din 67 de localitati din toata tara au sosit sambata in Alba Iulia pentru a intra in Guinness World Records cu cea mai mare harta a unei tari formata din oameni, in cadrul unui eveniment special. in interiorul hartii Romaniei formata din oameni a fost creata si cifra 100, in semn de respect fata de Marea Unirea de la 1918.

Guvernul executa silit romanii, ca sa faca rost de bani. Citu: in 2008, cu o datorie de 12%, economia a avut cea mai mare cadere din UE. Acum avem o datorie de 40%! Efectele unei crize ar fi devastatoare (VIDEO)

Cresterea economica este pe tobogan, preturile si dobanzile au explodat, iar deficitele s-au adancit. PSD ne va executa silit pe toti, avertizeaza senatorul PNL, Florin Citu. Politicianul sustine ca.

Cei mai buni chefi din tara vor gati la cea mai mare sarbatoare a orasului Oradea

Toamna Oradeana, cea mai mare sarbatoare a orasului, va aduce la un loc cei mai buni chefi din Romania, care vor gati de la burgeri suculenti, preparate din rata, porc sau fructe de mare, pana la clatite delicioase, cannoli si waffles. Festivalul aduce chiar si un muzeu al bucatariei romanesti de odinioara.

A demarat cea mai mare investitie in drumuri judetene. Cum va arata soseaua Hunedoara - Calan dupa modernizare

Contractul pentru modernizarea Drumului Judetean 687 Hunedoara Calan a fost semnat, iar in urmatoarele saptamani soseaua de circa zece kilometri va intra in santier.

Cea mai mare greseala nu e prima, ci a doua. Sfatul uluitor oferit de un preot

Exista lucruri irecuperabile. Oamenii sint recuperabili intotdeauna. Atunci cind cineva face o greseala, de obicei o face din nestire. Greselile facute in urma unui conflict de constiinta, nasc un lant.

Presedintele turc Erdogan a inaugurat cea mai mare moschee din Germania

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a incheiat sambata o vizita de trei zile in Germania prin ceremonia de inaugurare oficiala a unei moschei la Koln, relateaza Reuters si AFP.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )