Libnet.ro
UNICEF

12:15

VIDEO Lumina Sfanta s-a aprins la Mormantul lui Hristos de la Ierusalim

Adevărul Adevărul,
VIDEO Lumina Sfanta s-a aprins la Mormantul lui Hristos de la Ierusalim

Lumina Sfanta s-a aprins in Biserica Mormantului Sfant din Ierusalim, de unde va fi trimisa in tari din intreaga lume, inclusiv in Romania. continuă pe Adevărul

VIDEO Lumina Sfanta de la Ierusalim a fost adusa in Romania

Lumina Sfanta de la Ierusalim a fost adusa la Bucuresti, sambata seara, de catre delegatia Patriarhiei Romane, urmand sa fie impartita in toata tara credinciosilor care vor fi prezenti in biserici la slujba de inviere.

FOTO VIDEO Lumina Sfanta care s-a aprins, sambata, la Mormantul lui Hristos de la Ierusalim a ajuns in Romania

Lumina Sfanta s-a aprins in Biserica Mormantului Sfant din Ierusalim, de unde a fost trimisa in tari din intreaga lume, inclusiv in Romania. Lumina Sfanta a fost adusa la Bucuresti, sambata seara, de catre delegatia Patriarhiei Romane, urmand sa fie impartita in toata tara credinciosilor care vor fi prezenti in biserici la slujba de inviere.

LIVE VIDEO Lumina Sfanta s-a aprins la Mormantul lui Hristos de la Ierusalim

Lumina Sfanta s-a aprins in Biserica Mormantului Sfant din Ierusalim, de unde va fi trimisa in tari din intreaga lume, inclusiv in Romania.

Lumina Sfanta s-a aprins la Ierusalim

Lumina Sfanta s-a aprins la ora 14. 20 in Biserica Mormantului Sfant din Ierusalim. Mii de pelerini au asteptat in Biserica Mormantului Sfant venirea Luminii Sfinte, considerata cea mai evidenta dintre.

Ierusalim: Lumina Sfanta s-a aprins in Biserica Sfantului Mormant. Cand ajunge in Romania

Lumina Sfanta, considerata cea mai clara dintre minunile crestine care se petrec in Biserica Ortodoxa, s-a aprins sambata, la ora 14. 20, in Biserica Mormantului Sfant din Ierusalim, de unde va fi trimisa i.

Hristos a inviat! Slujba de la Patriarhia Romana. LIVE VIDEO

Lumina Sfanta de la Ierusalim a fost adusa sambata seara in tara, cu un avion special, de o delegatie a Patriarhiei Romane condusa de episcopul vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, Timotei.

Hristos a inviat! Crestinii ortodocsi si cei greco-catolici celebreza invierea Domnului VIDEO

Lumina Sfanta de la Ierusalim a fost adusa sambata seara in tara, cu un avion special, de o delegatie a Patriarhiei Romane condusa de episcopul vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, Timotei.

Lumina Sfanta de la Ierusalim a sosit in Romania (FOTO, VIDEO)

Lumina Sfanta de la Ierusalim a ajuns la Bucuresti. Ea a fost adusa, sambata seara, de o delegatia Patriarhiei Romane, condusa de PS Timotei Prahoveanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, care a.

Cum se aprinde, de fapt, Lumina Sfanta. Preot: Dumnezeu face minuni, dar nu pentru placerea celor din jur

Lumina Sfanta este considerata un miracol al ortodoxiei, care se intampla in fiecare an de Pasti la Ierusalim cand, in timpul Vecerniei Mari din Sambata Mare, intre orele.

Lumina Sfanta de la Ierusalim, adusa la Bucuresti cu un avion inchiriat de Patriarhie si impartita eparhiilor din tara

Lumina Sfanta de la Ierusalim va fi adusa sambata seara in Bucuresti cu un avion special, inchiriat de Patriarhie, urmand sa fie oferita credinciosilor de catre Patriarhul Daniel la slujba de inviere de la Catedrala Patriarhala. Delegatii le eparhiilor din tara vor lua Lumina de la Bucuresti pentru celelalte zone ale tarii.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )