Libnet.ro
UNICEF

15:45

VIDEO Lumina Sfanta s-a aprins, sambata, la Mormantul lui Hristos de la Ierusalim

Adevărul Adevărul,
VIDEO Lumina Sfanta s-a aprins, sambata, la Mormantul lui Hristos de la Ierusalim

Lumina Sfanta de la biserica Sfantului Mormant din Ierusalim va fi adusa, in seara zilei de sambata, cu un avion special, de o delegatie a Patriarhiei Romane, condusa de episcopul vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, Timotei Prahoveanul. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Lumina Sfanta s-a aprins, sambata, la Mormantul lui Hristos de la Ierusalim

Lumina Sfanta de la biserica Sfantului Mormant din Ierusalim va fi adusa, in seara zilei de sambata, cu un avion special, de o delegatie a Patriarhiei Romane, condusa de episcopul vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, Timotei Prahoveanul.

FOTO VIDEO Lumina Sfanta a ajuns in Romania, adusa cu avionul de la Ierusalim

Lumina Sfanta de la biserica Sfantului Mormant din Ierusalim a fost adusa, in seara zilei de sambata, cu un avion special, de o delegatie a Patriarhiei Romane, condusa de episcopul vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, Timotei Prahoveanul.

Imagini istorice: Se aprinde Lumina Sfanta care ajunge sambata diseara in Romania

Lumina Sfanta va fi adusa anul acesta in Romania pentru a 11-a oara. Traditia a fost instituita de catre Patriarhul Daniel in anul 2009. Delagatia Patriarhiei Romane va aduce lumina in Romania, care v.

Imagini istorice: Se aprinde Lumina Sfanta care ajunge sambata seara in Romania

Lumina Sfanta va fi adusa anul acesta in Romania pentru a 11-a oara. Traditia a fost instituita de catre Patriarhul Daniel in anul 2009. Delagatia Patriarhiei Romane va aduce lumina in Romania, care v.

VIDEO Lumina Sfanta de la Ierusalim a ajuns cu avionul la Timisoara

Lumina Sfanta de la Ierusalim a fost preluata de pe aeroporul din Bucuresti de un avion de mici dimensiuni, care a transport-o la Timisoara.

LUMINA SFANTA. Ce reprezinta de fapt Lumina Sfanta si cum apare

LUMINA SFANTA Lumina Sfanta este considerata un miracol al ortodoxiei, care se intampla in fiecare an de Paste la Ierusalim cand, in timpul Vecerniei Mari din Sambata Mare, intre orele 12,30 si 14,30,.

Timotei Prahoveanul: Lumina Sfanta de la Ierusalim il reprezinta pe Mantuitorul Hristos

Lumina Sfanta de la Ierusalim il reprezinta pe Mantuitorul Hristos, care a spus despre sine insusi Eu sunt Lumina Lumii!, a afirmat, sambata, episcopul vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor,.

Aeronava care aducea Lumina Sfanta la Mitropolia Sibiului nu a putut ateriza din cauza ploii

Aeronava care aducea Lumina Sfanta de la Ierusalim, pentru credinciosii din Mitropolia Ardealului, nu a putut ateriza, sambata seara, la Sibiu din cauza ploii puternice. Avionul care a plecat din Bucuresti a fost redirectionat catre Cluj, transmite corespondentul Mediafax.

Lumina Sfanta de la Ierusalim a sosit la Bucuresti

Lumina Sfanta de la Ierusalim a fost adusa sambata seara in tara, cu un avion special, de catre o delegatie a Patriarhiei Romane condusa de episcopul vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, Timotei.

Lumina Sfanta de la Ierusalim va ajunge la Chisinau pe 27 aprilie

Lumina Sfanta de la Ierusalim va ajunge si in acest an in Republica Moldova. O delegatie a Mitropoliei Moldovei condusa de inalt Prea Sfintitul Mitropolit Vladimir se va deplasa in Vinerea Pastelui, 26 aprilie, la Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim, de unde va aduce Lumina Sfanta pentru al 17-lea an consecutiv.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )