Libnet.ro
UNICEF

01:05

De la 23 august 1939 si pana la 23 august 1944.

Adevărul Adevărul,
De la 23 august 1939 si pana la 23 august 1944.

Pe 23 august 1939 la Moscova, Germania nazista si Rusia sovietica semnau un pact de neagresiune ce prevedea printre altele si dezmembrarea Romaniei. Pe principiul ca intre natiuni nu exista decat interese, ei si-au vazut de ale lor, dar clasa noastra politica, ca si acum, nu a avut grija de interesele noastre. continuă pe Adevărul

Clivajul memoriei romanesti: 23 august 1939 si 23 august 1944

Au iesit romanii din clivajul propriei memorii? Din capcana neintelegerii semnificatiilor istorice ale zilei de 23 august 1944? Au depasit democratiile Batranului Continent definitiv trauma pactului din `39?.

Patru evrei din Romania care au trait momentul 23 August 1944. De la rusii au adus democratia, la au venit soldati care nu vazusera niciodata un ceas

Cum se raporteaza evreii dintr-un camin de batrani din Bucuresti la evenimentele din 23 august 1944? in aceasta dimineata am ascultat punctele de vedere ale mai multor rezidenti din caminul de batrani al comunitatii evreiesti Moses Rosen cu ocazia vizionarii unui documentar pe acest subiect, 23 august. Am facut o selectie din cele mai interesante declaratii.

HOROSCOP DRAGOSTE 23 AUGUST. Berbecii se simt in al noualea cer, Scorpionii au viata de cuplu infloritoare

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 23 AUGUST. Incepand de azi, Soarele intra in Fecioara cea sensibila, practica si cu picioarele bine infipte in pamant, unde va ramane pana pe 22.

Curs valutar BNR vineri, 23 august. Cotatiile de azi

Banca Nationala a Romaniei a emis un nou curs valutar pentru azi, 23 august. Cotatiile, alaturi de variatiile negative sau pozitive ale lor, vor urma sa-si faca aparitia la orele 13:00, pe site-ul oficiala BNR. Curs valutar BNR vineri, 23 august Datele furnizate de la Banca Natinoala a Romaniei vor aparea la orele 13:00. Urmareste .

HOROSCOP 23 AUGUST. Taurii trebuie sa fie organizati, Leii au parte de multe oportunitati

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 23 AUGUST 2019; spunem cu totii la revedere zodiei Leului. Zilele insorite, neinfricate si cu ritm intens si rapid in care Leul ne-a condus si influentat s-au.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 23 august. Gemenii fac un nou pas spre iubire, Balantele sunt pesimiste

Iata pentru VINERI 23 AUGUST 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor.

23 August, ziua Ziua Comemorarii Victimelor Fascismului si Comunismului.

Fosta sarbatoare, falsificata, a victoriei antifasciste a comunismului romanesc, 23 August este, din 2011, ziua Ziua Comemorarii Victimelor Fascismului si Comunismului.

HOROSCOP 23 august, cu Camelia Patrascanu. Fecioarele joaca pe mize mari. Gemenii trebuie sa fie atenti la sanatate

Camelia Patrascanu a prezentat vineri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 23 august. Un pic de obraznicie azi nu strica. Trebuie sa intram un pic mai adanc in probleme si poate si in oameni pentru a .

PROGNOZA METEO 23 AUGUST. Vremea va fi in continuare calduroasa in cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi in continuare calduroasa in cea mai mare parte a tarii, izolat caniculara dupa-amiaza in zonele de campie din sud-vest si sud, unde disconfortul termic va fi.

CALENDAR ORTODOX 23 AUGUST. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Mucenic Lup a vietuit la sfarsitul secolului al III lea si inceputul celui de-al IV lea, in cetatea Novae, de langa Dunarea de Jos, ca sclav. Localitatea Novae era asezata in prov.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )