Libnet.ro
UNICEF

16:00

Dezbatere Historia la Adevarul Live: Ce contineau telegramele trimise de ambasadorii romani de la Washington si Moscova in decembrie 1989

Adevărul Adevărul,
Dezbatere Historia la Adevarul Live: Ce contineau telegramele trimise de ambasadorii romani de la Washington si Moscova in decembrie 1989

Numai putin de 299 de telegrame secrete, acoperind intervalul 19 aprilie 26 decembrie 1989, provenind in marea lor majoritate de la misiunile diplomatice romanesti din capitalele statelor membre ale Tratatului de la Varsovia, dar si telegrame trimise de la ambasadele din Belgrad, Beijing, Paris, Bonn, Viena si Washington sunt accesibile marelui public. continuă pe Adevărul

Ovidiu Raetchi, la Adevarul Live. il demite Guvernul pe Raed Arafat?

Ovidiu Raetchi vicepresedintele Comisiei de Aparare din Camera Deputatilor, va vorbi, la Adevarul Live, despre scandalul mitei de la Arad, in care e implicat deputatul PSD Dorel Caprar, fost presedinte al Comisiei de Aparare. il va demite Guvernul Orban pe Raed Arafat din functia de secretar de stat in MAI? Va forta PNL alegerile anticipate?.

Adevarul Live, ora 11.00.Expozitie inedita: oamenii Revolutiei, intr-un apartament comunist

Fotograful Cornel Brad vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre expozitia de portrete fotografice Oameni. Putere. Romania. Revolutie, proiect pentru care a fotografiat numeroase personalitati care au jucat un jucat un rol important la Revolutia din 1989.

Adevarul Live: Confirmare pentru Boris Johnson si pentru BREXIT. Vin referendumuri pentru independenta Scotiei si a Irlandei de Nord?

Aceasta este acum intrebarea esentiala si cu consecinte pentru istoria Marii Britanii si a intregii lumi. Dar este o perspectiva credibila?.

Adevarul Live, ora 13.00:Ce intereseaza Romania din pariul pe Ucraina al UE si al Rusiei?

Exista oare in Declaratia de la Paris intre Franta, Germania, Rusia si Ucraina niste puncte de forta care pot interesa Romania sau sa-i influenteze comva optiunile pe termen lung?.

Adevarul Live: Ce mancam de sarbatori pentru a nu ne pune sanatatea in pericol

Cumpatarea este principalul lucru recomandat de medici pentru zilele de dupa post si mai ales in perioada sarbatorilor. Dr. Ileana Nicoleta Dumea, medic primar Medicina de familie la clinica Sanador, explica ce inseamna exces si cum putem sa ne protejam organismul.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2591 seconds )