Libnet.ro
UNICEF

14:00

Portretele teatrelor. Zece dintre cele mai frumoase teatre de opera din lume FOTO

Adevărul Adevărul,
Portretele teatrelor. Zece dintre cele mai frumoase teatre de opera din lume FOTO

Fotograful newyorkez David Leventi incepea, in urma cu aproximativ zece ani, un proiect caruia i-a dedicat cinci ani: a fotografiat salile teatrelor de opera faimoase in intreaga lume. De la Ateneul Roman la Opera Garnier, la Opera Regala Suedeza si pana la Teatrul Bolsoi din Moscova, Leventi a realizat portretele teatrelor. Adevarul prezinta zece dintre cele mai frumoase teatre de opera din lume, fotografiate de acesta. continuă pe Adevărul

Portrele teatrelor. Zece dintre cele mai frumoase teatre de opera din lume FOTO

Fotograful newyorkez David Leventi incepea, in urma cu aproximativ zece ani, un proiect caruia i-a dedicat cinci ani: a fotografiat salile teatrelor de opera faimoase in intreaga lume. De la Ateneul Roman, la Opera Garnier, la Opera Regala Suedeza si pana la Teatrul Bolsoi din Moscova, Leventi a realizat portretele teatrelor. Adevarul prezinta zece dintre cele mai frumoase teatre de opera din lume, fotografiate de acesta.

Fabrica de zahar din Oradea, una dintre cele mai mari din tara, se inchide

Una dintre cele mai cunoscute fabrici de zahar din tara, de la Oradea, se inchide din cauza ca firma germana care o detine nu a reusit sa o faca profitabila. Investitorii pleaca insa si cu numele, vor produce zahar Diamant in Polonia si Ucraina, potrivit Digi 24.

Cele mai frumoase gradini din lume. Unde poate fi admirata padurea-minune construita din copaci artificiali

Oamenii au incercat dintotdeauna sa gaseasca solutii pentru a putea creste plantele in mod controlat inca din perioada Imperiului Roman. Pe masura ce metodele au devenit tot mai sofisticate si eficiente, serele destinate acestor activitati s-au transformat in constructii grandioase, care iti taie rasuflarea.

Una dintre cele mai mari fabrici de zahar din Romania se inchide. 215 angajati vor fi concediati

Fabrica de zahar Diamant din Oradea, una dintre cele mai mari din tara, se va inchide din aceasta primavara. Compania germana PfeiferLangen a decis sa renunte la productie din cauza pretului mare al sfeclei de zahar. Negocierile pentru vanzarea fabricii au esuat, iar cei 215 angajati au fost informati ca vor fi disponibilizati.

Una dintre cele mai dure declaratii ale premierului Tudose, taxata aspru de CTP

Am transmis ca daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag. Aceasta este declaratia premierului Mihai Tudose care l-a indignat pe jurnalistul.

PREZENTARE Australian Open: Simona Halep, probabil cea mai buna jucatoare dintre cele care nu au castigat pana acum un Grand Slam - Specialistii australieni

In urma cu an de zile, Australian Open pleca la drum cu Kerber, Serena si Radwanska drept primele trei favorite. De atunci, multe s-au schimbat: americanca a devenit mama si a declarat forfait la editia din 2018, in timp ce nemtoaica si poloneza inca isi cauta gloria de altadata. Eliberata de presiunea locului unu e lider mondial deja de 14 saptamani), Simona Halep abordeaza intrecerea de la Melbourne cu incredere mai ales dupa titlurile de la Shenzhen - simplu si dublu). Halep, probabil cea mai buna jucatoare dintre cele care nu au castigat pana acum un Grand Slam, sunt de parere specialistii australieni inainte de startul competitiei de la Melbourne. La masculin, povestea inceputa acum un an continua: Federer si Nadal le dau fanilor inca o data motive sa viseze la o reeditare a ultimului act din 2017. Intra in material pentru a vedea o ampla PREZENTARE a Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Reteta dulce: una dintre cele mai vechi cofetarii din Ardeal, extinsa dupa modelul Subway

O retetasimplificataa unei extinderi ar putea suna cam asa: se ia un ardelean ambitios, o experientade dezvoltarein multinationalasi un business de familie dulce, se amestecabinesi rezultadeocamdata) cinci cofetariiin Dejsi Cluj-Napocasi afaceri anuale de peste un milion de euro.

VIDEO Vulnerabilitatile unuia dintre cele mai poluate orase din Romania. Raportul oficial care indica exact sursele mizeriei

Un document care analizeaza calitatea aerului in municipiul Iasi arata care sunt zonele periculoase din oras si ce masuri s-ar putea lua pentru a reduce poluarea cu particule in suspensie.

Cele mai sigure masini din 2017 la testele Euro Ncap

Euro Ncap a realizat un clasament al celor mai sigure modele de masini din fiecare clasa, testate anul trecut. Iata cum rezista la accidente cele mai bune autoturisme.

CNAS: Romania, printre tarile UE cu cele mai mici contributii la sanatate, in schimb ne dorim servicii de calitate

Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Laurentiu Mihai, sustine ca Romania este tara cu aproape cele mai mici contributii pentru sanatate din Uniunea Europeana, dar cetatenii isi doresc servicii de calitate comparabile cu cele.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )