Libnet.ro
UNICEF

22:30

Muzeul National Cotroceni, deschis publicului de Ziua Nationala a Romaniei

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Muzeul National Cotroceni, deschis publicului de Ziua Nationala a Romaniei

In ziua celebrarii unui secol de la Unirea tuturor romanilor intre granitele unui singur stat, Muzeul National Cotroceni va invita sa sarbatoriti Ziua Nationala a Romaniei printr-o remarcabila incursiune in istoria locului in care Regele Ferdinand a semnat Proclamatia catre tara. , prin care se afirma idealul national unirea Transilvaniei si Bucovinei cu Romania. Pe . continuă pe Ceaşca de Cultură

Ce se va intampla de Ziua Nationala a Romaniei la Focsani

Pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei, Consiliul Judetean Vrancea organizeaza pe data de 1 Decembrie 2018, cu incepere de la orele 16. 00, Centenarul Marii Uniri in Piata Unirii din municipiul Focsani.

Ce se va intampla de Ziua Nationala a Romaniei la Focsani. Spectacolul de peste un milion de lei, programat dupa cronometru

Pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei, Consiliul Judetean Vrancea organizeaza pe data de 1 Decembrie 2018, cu incepere de la orele 16. 00, Centenarul Marii Uniri in Piata Unirii din municipiul Focsani.

FOTO Mii de romani din diaspora, la Alba Iulia pentru Ziua Nationala a Romaniei: Mergem la sarbatoarea Marii Uniri, nu la protest

Mii de romani din diaspora vin la Alba Iulia pentru a fi prezenti la manifestarile de Ziua Nationala programate sambata, 1 Decembrie.

FOTO Un urias, invitat la Ziua Nationala a Romaniei: Receptia de la Washington a oferit o imagine senzationala

Ambasada Romaniei de la Washington a avut 400 de invitati la receptia de miercuri, insa unul dintre ei a furat toate privirile.

Mesajele persoanelor cu handicap de Ziua Nationala a Romaniei

Persoanele cu dizabilitati care frecventeaza Centrul de zi Christian din Targu-Jiu au dorit, ca de Centenarul Marii Uniri, sa transmita, intr-un mod inedit, cateva din gandurile lor.

Serban Nicolae, absent de la receptia de Ziua Nationala. Ce asteptari are de la presedintele Iohannis

Senatorul PSD Serban Nicolae nu participa la receptia de la Cotroceni, de Ziua Nationala a Romaniei. Nu pot sa onorez invitatia din foarte multe ratiuni. Dar se tine receptia si fara mine.

Mai multi ministri ai cabinetului Dancila au fost prezenti la receptia de Ziua Nationala: Cine a acceptat invitatia lui Klaus Iohannis la Cotroceni

Premierul Viorica Dancila si sase ministri s-au aflat vineri seara la receptia organizata la Palatul Cotroceni de Ziua Nationala. La eveniment au fost prezenti ministrul Educatiei, Ecaterina.

Viorica Dancila merge la receptia de Ziua Nationala de la Cotroceni. Dragnea si Tariceanu boicoteaza

Guvernul a anuntat vineri ca premierul Viorica Dancila va participa la receptia de Ziua Nationala de la Palatul Cotroceni, gazduita de presedintele Klaus Iohannis. Ea devine, asadar, primul premier PSD din ultimii doi ani care da curs invitatiei.

Mike Pompeo, mesaj de Ziua Nationala: SUA vor continua sa fie alaturi de Romania in sustinerea valorilor democratice si a statului de drept

Secretarul de stat american Mike Pompeo afirma, in mesajul adresat Romaniei de Ziua Nationala, ca SUA vor continua sa fie alaturi de Romania in eforturile de sustinere a valorilor democratice si a statului de drept, care reprezinta esenta relatiei dintre cele doua tari si baza cresterii economice si prosperitatii.

Concursul care da glas romanilor de Ziua Nationala: Ciprian Meriuta

Opt concurenti se vor confrunta maine in marea finala 100 Romania, concursul deja traditie organizat de Antena 3 de Ziua Nationala. Va pregatim cea mai frumoasa competitie care da glas romanilor de.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )