Libnet.ro
UNICEF

15:15

Deschiderea primei expozitii a Romaniei la Muzeul Luvru, Franta

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Deschiderea primei expozitii a Romaniei la Muzeul Luvru, Franta

Broderii de traditie bizantina din Romania. In jurul stindardului lui Stefan cel Mare. Broderies de tradition byzantine en Roumanie. Autour de letendard dEtienne le Grand La invitatia Muzeului Luvru, Muzeul National de Istorie a Romaniei MNIR), in parteneriat cu Muzeul National de Arta al Romaniei MNAR), Arhivele . continuă pe Ceaşca de Cultură

Deschiderea primei expozitii a Romaniei la Muzeul Luvru, Franta

Broderii de traditie bizantina din Romania. In jurul stindardului lui Stefan cel Mare. Broderies de tradition byzantine en Roumanie. Autour de letendard dEtienne le Grand La invitatia Muzeului Luvru, Muzeul National de Istorie a Romaniei MNIR), in parteneriat cu Muzeul National de Arta al Romaniei MNAR), Arhivele .

Cele mai valoroase comori ale Manastirii Putna vor fi expuse la Muzeul Luvru. Cum arata exponatele rare trimise la Paris

In perioada 17 aprilie 29 iulie, Manastirea Putna participa la expozitia Broderies de tradition byzantine en Roumanie. Autour de letendard detienne le Grand Broderii de traditie bizantina din Romania. in jurul stindardului lui Stefan cel Mare), organizata de Muzeul Luvru din Paris.

Lidl isi extinde reteaua de magazine prin deschiderea primei unitati din Jimbolia

Lidl continua investitiile in Romania prin deschiderea unui magazin nou in Jimbolia, judetul Timis, pe data de 18 aprilie. Noua unitate, prima din orasul Jimbolia, ca crea aproximativ 20 de noi locuri de munca.

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )