Libnet.ro
UNICEF

14:30

Concerte din cadrul Festivalului International George Enescu, la Muzeul National Cotroceni

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Concerte din cadrul Festivalului International George Enescu, la Muzeul National Cotroceni

Muzeul National Cotroceni va fi gazda a doua concerte extraordinare in cadrul celei de-a XXIV-a editii a Festivalului International George Enescu, eveniment muzical de prestigiu international, care se desfasoara sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei. Primul concert va fi sustinut de Corul Regal si Opera Clandestina - dirijor Razvan Apetrei, dirijorul corului Andrei Stanculescu - . continuă pe Ceaşca de Cultură

Ce vedem pe scenele Festivalului International George Enescu: marti, 10 septembrie 2019

Un mozaic international de repertorii si personalitati artistice Anvergura muzicala aFestivalului International George Enescu 2019se poate compara doar cu dimensiunea sa internationala.

Ce vedem pe scenele Festivalului International George Enescu miercuri, 11 septembrie 2019

Un numar de 35 de lucrari semnate de George Enescu sunt cantate in 36 de concerte pe scenele Festivalului in 2019. in editia din acest an, se va canta cel putin o lucrare compusa de George Enescu in.

Ce vedem pe scenele Festivalului International George Enescu: joi, 12 septembrie 2019

Festivalul le ofera melomanilor prilejul sa exploreze peisajul muzical contemporan si sa descopere creatiile de frontiera in sectiunea Muzica secolului XXI Sunt mandru ca programul de anul acesta.

INTERVIU Adrian Pop, compozitor: Muzica buna este buna indiferent de perioada in care a fost scrisa

Compozitorul Adrian Pop vorbeste, intr-un interviu pentru Adevarul, despre impresiile sale cu privire la muzica contemporana, precum si cele despre editia din acest an a Festivalului International George Enescu.

Ce vedem pe scenele Festivalului International George Enescu: marti, 10 septembrie 2019

Anvergura muzicala a Festivalului International George Enescu 2019 se poate compara doar cu dimensiunea sa internationala de exceptie: in cele 23 de zile ale Festivalului si in cele 84 de concerte si recitaluri, peste 2. 500 dintre cei mai valorosi muzicieni pe care ii are lumea in prezent, avand 50 de nationalitati, vor fi pe scenele .

INTERVIU Emil Pantelimon, directorul Corului Madrigal:Programul Orasul Canta reuneste aproape 2.000 de muzicieni

Directorul Corului National de Camera Madrigal - Marin Constantin si al Programului National Cantus Mundi vorbeste, intr-un interviu pentru Adevarul despre rolul Festivalului International George Enescu, ce aduce el Capitalei, dar si intregii Romanii, si, mai ales, despre programele in care este implicat.

Peter Grimes, de Benjamin Britten opera in concert cu proiectii multimedia in premiera pe scena Festivalului International George Enescu

Peter Grimes,deBenjamin Britten, una din operele majore ale perioadei contemporane va fi interpretata in premiera la Bucuresti, pe 15 septembrie, in versiune concertanta. Sub bagheta dirijorului.

Ce vedem pe scenele Festivalului International George Enescu miercuri, 11 septembrie 2019

Un numar de 35 de lucrari semnate de George Enescu sunt cantate in 36 de concerte pe scenele Festivalului in 2019. In editia din acest an, se va canta cel putin o lucrare compusa de George Enescu in fiecare zi a Festivalului. Instrumentisti reputati si orchestre de talie mondiala vor face sa rasune la Bucuresti .

Dirijorul Horia Andreescu la Festivalul Herbstgold de la Eisenstadt

Dupa remarcabilul succes al concertului sustinut la Ateneul Roman in cadrul Festivalului International George Enescu cu Orchestra Simfonica a Radiodifuziunii din Viena, dirijorul Horia Andreescu va conduce acelasi ansamblu clasat in topul mondial al celor mai bine cotate orchestre din lume, la Festivalul International. Herbstgold de la Eisenstadt in seara de 12 septembrie. Solista va .

Concertul Orchestrei Filarmonicii George Enescu de la Sala Radio

Vineri, 13 septembrie, ora 15. 00, in seria Muzica Secolului XXI, la Sala Radio, va evolua Orchestra Filarmonicii George Enescu, dirijata de Peter Rundel. Adevarul. ro transmite acest concert.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )