Libnet.ro
UNICEF

06:15

Folk you, George Enescu!!

Adevărul Adevărul,
Folk you, George Enescu!!

Mai rar se intampla asemenea gafe artistice: sa suprapui celui mai mare eveniment dedicat muzicii clasice unul dedicat muzicii folk-rock. S-a intamplat la sfarsitul acestei saptamani, cand Festivalul George Enescu a fost bruiat auditiv de muzicienii Galei Folk You, de pe scena amplasata chiar in apropierea Ateneului Roman. continuă pe Adevărul

Gala Folk You a intrat peste Festivalul George Enescu

SCANDAL Doua recitaluri din cadrul Festivalului International George Enescu, Fazil Say si Murray Perahia, au fost afectate puternic de Gala Folk You, desfasurata in paralel in Piata George Enescu.

Un recital de la Ateneu, afectat de Gala Folk You!

Recitalul sustinut de pianistul Murray Perahia, sambata, la Ateneul Roman, in cadrul Festivalului George Enescu, a fost afectat de Gala Folk You!, desfasurata in Piata Enescu, organizatorii festivalului cerandu-si scuze ulterior publicului pentru zgomotul inacceptabil din piata.

FOTO. Imagini uluitoare de la cea de-a patra zi a festivalului George Enescu

Miercuri a avut loc cea de-a patra zi a festivalului George Enescu.

Filarmonica George Enescu interpreteaza Simfonia nr. 4, de la 17.00

LIVE VIDEO Filarmonica George Enescu, sub conducerea dirijorala a lui Peter Ruzika, in direct pe adevarul. ro, de la ora 17.

FOTO: Editia de sambata a festivalului George Enescu, in imagini

Sambata, iubitorii de muzica clasica s-au bucurat de recitalul sustinut de Murray Perahia.

Schimbari de ultim moment la Festivalul George Enescu

Pianistul Rudolf Buchbinder il va inlocui pe Arcadi Volodos la concertul din 11 septembrie, de la Ateneul Roman din Bucuresti.

Surse: Vladimir Jurowski va fi noul director artistic al Festivalului International George Enescu

Festivalului International George Enescu va avea un nou director artistic incepand cu editia din 2016. Vladimir Jurowski va lua locul lui Ioan Holender, informeaza surse muzicale, citate de Agerpres.

Festivalul George Enescu a umplut pana la 100% hotelurile din Bucuresti

Festivalul George Enescu, cel mai important eveniment cultural al toamnei , a umplut pana la 100% hotelurile din Bucuresti, scrie Ziarul Financiar. Turistii sunt dispusi sa plateasca chiar si 1. 000 de.

Ioan Holender si-a luat ramas-bun de la publicul Festivalului George Enescu: imi pare rau ca, desi presedintii Romaniei au promis, tara nu are o sala demna de cultura ei (VIDEO)

Ioan Holender, care a anuntat ca se retrage din functia de director al Festivalului International George Enescu, dupa editia de anul acesta, si-a luat ramas-bun, joi, de la publicul festivalului, precizand ca.

Angela Gheorghiu neaga faptul ca ar fi fost invitata sa participe la Festivalul George Enescu: Nu am primit nicio invitatie oficiala

Angela Gheorghiu a declarat ca nu a primit nicio invitatie oficiala de a participa la Festivalul George Enescu. Afirmatiile sopranei vin ca o reactie la interviul in care Mihai Constantinescu a declarat ca.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )